Amerika'da ihtilal girişimi oldu !.

Evet !.
Tayyip Erdoğan Amerikan Başkanı olsa , şimdi hükumeti yıkmaya çalıştılar , darbe girişimi oldu diye , cıvık cıvık bağırırdı .

ABD 'de zenci birini öldüren polis serbest bırakılınca , yer yerinden oynadı onlarca araç yakıldı , halk sokaklara döküldü .

Halk sadece masum bir zenciyi öldüren , daha sonra bir serbest bırakılan polis memurunu sorguluyor, Obama arkasında ihtilal girişimi falan aramıyor.

Bu olaylarda AKP iktidarda olsa,alışkanlıktan dolayı hükumeti yıkma girişimi oldu diyerek yandaşlarına gösteriler yaptırır , ihtilal girişimini engelledik derdi!.

Niye öyle olmadımı ,gezi parkında binlerce genç nefes aldığımız yeri yıktırmayız diyerek bir genç direniş gösterdi , AKP hükumete yapılan darbe girişimi algısı ile günlerce miting yapmadımı?

Gezi parkı olayı ülkede aylarca sürerek , bir sürü insanı canından etmedimi ?

17- 25 Aralık'ta polis hırsızları yakaladı , Tayyip Erdoğan ikinci ihtilal teşebbüsü diyerek , operasyonları başlatanları hakimini savcısını polisini teker teker toparlatarak , ihtilal girişimini engellediklerini iddaa etmedimi ?

Parelel devlet zırvası ile bölücülerle mücadele edeceğine , toplumun dikkatini parelel devlete çekerek , toplumu oyalamadımı ?

Beşiktaş 'ın meşhur ÇARŞI grubunu bile hükumete darbe yapmakla suçlamadımı ?
Ergenekon ,balyoz , ayışığı gibi uydurma örgütler hükumete darbe girişimi yaptı demedimi ?

Tayyip Erdoğan bu oyunları ABD 'de yapabilirmi asla !.

ABD halkı Türk halkı gibi bu oyunları yutmaz , Tayyip Erdoğan Türk milleti ile top oynar gibi oynuyor, isterse sahaya sürüyor , isterse yedek bırakıyor , Tayyip Erdoğan bir oyun yazıyor ve seçmenlerini diri tutmak için bu oyunları oynamaya devam ediyor.

Halk neden inanıyor ?
Halkı büyük yalanlarla inandırdığı için inandırıyor, küçük yalanlar söylese kimse inanmaz , Tayyip Erdoğan ABD 'de yaşasa ne olurdu .

Amerika kıtasını ortada olmayan ABD 'liler bulmuş olurdu. 

Tayyip Erdoğan için ne yalanın nede yanlışın sonu gelir , adam alışmış efendim, ne atmaktan korkuyor , ne tutmaktan korkuyor.

Neden korkmuyor ?
Allah'tan korkmadığı için korkmuyor , boşunamı dedi atalarımız ,kork Allah'tan korkmayandan , Allah'tan korkan biri bu kadar yolsuzluğa bir kılıf bulup sahip çıkarmı.

Aslında Tayyip Erdoğan tam ABD 'ye başkan olacak adamdı?

Nedenmi ?
Cahilin zengini cesur olurmuş , on defa dünya savaşı çıkardı.


HABİB YALÇIN