Acımız derin olduğu için milli duygularımı kontrol edemeyerek PKK ile mücadele hususunda bir kaç kelam etmek istiyorum…

Kıymetli okuyucularım öncelikle kahpe PKK’nın menfur salıdırısı neticesinde toprağa düşen ASLAN’larımıza allahtan rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum…

 Acımız derin olduğu için milli duygularımı kontrol edemeyerek PKK ile mücadele hususunda bir kaç kelam etmek istiyorum…

 Üst üste bu kaçıncı baskına maruz kalışımız biraz tuhaf değilmi?  bu baskın saldırlara maruz kaldıktan sonra sürekli televizyonların günlerce ana haberlerinde  bilmem kaç tane terörist etkisiz hale getirdik, yok “TSK’miz intikamımızı misliyle alıyor” haberleri izliyoruz. 

Ohalde sormak istiyorum: madem misliyle mukâbele edebiliyoruz bunun  için onca civanmertimizi toprağa vermemiz mi gerekiyor? veya olağan durumlarda da bu mücadele yapılıyor ise bunu tv lerde haber yapmak için aslanlarımızın baskına mı uğraması lazım? 

Hani Suriye sınırından 30 km içeri girerek güvenlik koridoru oluşturuyorduk; ne oldu? 
2019’da Rus’larla ve ABD ile anlaşmalar yaptığımızda terörün kökünü kazıyacaktık ne oldu?
Hani teröristlerin ayakkabı numaralarını dahi biliyorduk ne oldu?
Hani yurt dışında müthiş operasyonlara imza attığı haberleri ile övündüğümüz MİT nerede? 
Bu soruları uzadıkça uzatabiliriz şimdi öze gelelim: telin ve taziye söylemleri ile hamasi nutukları bir tarafa bırakarak önce DEVLETİM diyerek rasyonel ve bilimsel düşünmenin zamanı gelmiştir. 

ABD gözümüzün içine baka baka hatta küfredercesine PKK/YPG ye binlerce tır silah yardımı yaptığı yetmiyormuş gibi şimdide Türkiye’yi  adam yerine koymadan PKK/YPG ile bölgede ortak tatbikat yapmaktadır sanki biz değilde PKK nato üyesiymiş gibi acı olanıda ABD tüm bunları kimseden korkmadan Türkiye’ye meydan okurcasına yapmaktadır tüm bunlar Türkiye’ye karşı zımni savaş ilanıdır…

Maalesef Türkiye bu gerçeğin farkında olmalı ve buna göre strateji geliştirmelidir:
-PKK/YPG terör örgütü tehdidi, ABD Suriye’de komşumuz olduktan sonra 15-20 kat büyümüştür.
-Vekâlet/Hibrit savaş tanımı açısından, ABD: PKK/YPG terör örgütü üzerinden Türkiye ile savaş halindedir. 
-ABD’nin desteği kesilmeden terör örgütünün tehdit olmaktan çıkarılması mümkün görülmemektedir.  
-Bu durumda,ABD’ye rağmen PKK/YPG’ye geniş çaplı bir operasyon yapılmalıdır.
-Türkiye, ABD’nin hedeflerine evet dememelidir. Yani Finlandiya’nın NATO üyeliğine HAYIR denmeliydi. İsveç’e kesinlikle ve kesinlikle HAYIR denmelidir.

bugün Türkiye 1974 şartlarından daha kötü durumda değildir. Ekonomik bedeli çok ağır olsada Bugün kimse 1974-Kıbrıs harekatını sorgulamıyor bilakis yapanları saygıyla ve şükranla yad ediyor. 

Eğer ABD bu tutumundan vaz geçmez ise (geçmeyecek) mevcut politikalarımız zaman içerisinde ABD/İSRAİL namlusunun direk Türkiye’yi hedef almasına sebebiyet verecektir. 

-siyasi kaygılardan azade olunarak milletimizin meseleyi çok iyi idrak edeceği ve her türlü bedele katlanacağı bilinmeli keskin,kati ve tarihi bir karar alınmadır…
-ABD büyükelçisi çağrılarak okyanuslar ötesinden kalkıp ABD sınır boylarımıza niye gelmiş sorulmalı ve ağır bir nota verilmeli gerekirse kovulmalı 
-rahmetli ecevitin yaptığı gibi bütün ABD üsleri hemen kapatılmalı
-aynı zamanda siyasi angajmanına bakmaksızın bölgede yıllarca görev yapmış ve kahraman olarak anılan emekli kurmay subaylarımızdan gerek sahada gerekse düşünsel olarak istifade edilmeli
-Suriye’nin ve beraberinde Irak’ın kuzeyine topyekün süpürme operasyonu yapılmalı sular durulana kadarda türk bayrağı oralarda dalgalanmalıdır..!!

-cumhurbaşkanımız Akparti genel başkanlı yetkilerini sonuna kullanıyor, cumhurbaşkanlığı yetkilerini sonuna kadar kullanıyor şimdi sıra başkumandanlık yetkilerini sonuna kullanmasına gelmiştir inşallah kazandığı meydan muharebeleri ile ABD’yi bölgeden kovan ve  terörü bitiren başkumandan olarak tarihe ismi altın harflerle kazınacaktır…
 
Zaten Ortadoğu ve Ukrayna konsantrasyonu ABD’yi bir hayli yormaktadır açıktan kendisine tavır koyan Türkiye ile mücadelede başarılı olması mümkün değildir. kanaatimce şartlar çok müsaittir böylesi bir tavır ayrıca toplumsal barışı tesis edeceğinden ülke içindeki mevcut toplumsal yarılma ve yaralanmalarıda tedavi edecektir.

Kimileri ne savaşı; bu geri ve banel bir düşünce diye beni eleştirecektir.
Beyler ya tam bağımsızsınız yada sömürge bunun arası olmaz. bakınız: 1934’de Ege’de İngiliz donanması dolaşırken dört ingiliz askeri Kuşadası dipburun-kanapiçe koyunda sahile çıkarken Balıkesir’li er Musa’nın dur ihtarına uymayınca ER MUSA ateş açar ve bir İngiliz subay hayatını kaybeder. İngilizler türk devletinden  Balıkesirli er Musa’nın ceza almasını isterler  Bu mesele Türkiye ile İngiltere arasında diplomatik soruna yol açar. Atatürk konuyu öğrenince hemen ordulara talimat vererek Ege’de tatbikat hazırlığı başlatır ve İngilizlerede gerekirse er Musa için savaş ilan edebileceğinin mesajlarını ilettirir sonuçta ise İngilizler ölen askerlerini ancak tören yaparak alıp ardlarına bakmadan geri giderler işte tam bağımsızlık böyle olur. 

Yarı dalgalı olmamalı deniz. 
ya durmalı ya kudurmalı!!!
Köküne kadar saplanmalı hançer.
Ya kınından hiç çıkmamalı!!!

Kalın sağlıcakla