Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra, yönetim ekibini oluşturma sürecine devam etti. Bu doğrultuda, daha önce kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunan, ayrıca İçişleri Bakanlığı bünyesinde çeşitli idari pozisyonlarda hizmet vermiş Mithat Can Kutluca'yı belediyenin genel sekreteri olarak göreve getirdi. Kutluca, 2018 yılında Nevşehir Derinkuyu Kaymakamlığı görevinden ayrılarak AKP'den milletvekili olmak için aday adayı oldu, fakat seçilemedi.

Yeni görevine atanmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Kutluca, "Tarihin Sıfır Noktası Şanlıurfa'da vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatı bulduğum için mutluyum ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti! Bakan Şimşek Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti!

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Kaynak: T24- Ceren Bala Teke