Yine ülkemiz gündemi, Bahçeli'nin üstün gayretleriyle başlatılan anayasa değişikliği ve başkanlık sistemine kilitlenmiştir.

Akşamdan sabaha, torba kanun hızıyla hazırlanan ve komisyondan geçen 18 maddelik değişikliğin anayasayla uzaktan yakından bir alakası yoktur. Takma isimli bir Cumhurbaşkanlığı sisteminde, başkanın yetkilerini sınırsız kılarak, egemenliğin milletten (BMM) alınıp bir faninin eline teslim edilme eylemidir.

Doğruya, Ülkemizde herşey günlük güneşlik, yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.. komşularımızla can ciğer kuzu sarmasıyız, vatan toprağımızın her karışında kamu güvenliği ve yargı bağımsızlığı sağlanmış, adaletin terazisi mgr' ları tartıyor, basın ve düşünce özgürlüğü tavan yapmış, gelir dağılımı ve geçim standartları avrupa birliği ülkeleri seviyesinde, hırsızlık, yolsuzluk ve adam kayırma neredeyse sıfır mertebesinde, yani yediğimiz önümüzde yemedigimiz arkamızda, huzur içinde yaşayan bir toplumuz ..

Sağolsun büyüklerimiz 14 yıllık gayretleri sonucu bize sağladıkları bu yüksek standartların karşılığı olarak bizde millet olarak devletimizin tapusu sayın Erdoğan'a hediye etmeliyiz... Aklımızla alay ediliyor dostlarım, bu değişiklik demokratik sistemimizi yok ederek, ülkemizi ve milletimizi dönüşü mümkün olmayan karanlıklara sürüklemektedir ...

Yeni modelin milletimizin işine yaramayacağı aşikar olsada, birilerinin işine çok yarayacaktır ..

Başkanlık sisteminin, vatan sever vekillerimiz tarafından engellenmesi milli hatta manevi bir görevdir. Aksini düşünmek bile istemiyorum...