Başbakan Davutoğlu anlaşılıyor ki en son PKK dayatmaları,bebek katilinin şartlarını kabul etmiş ki bir yığın zırva ile dün açıklamalarda bulundu! Efendim Dersim kerbala nın aynısı imiş.Yani İngiliz ajanı bir sahtekar hainle Hz. Hüseyin i kıyaslayan cehalet ötesi bir yaklaşım!Arkadaş derin çukur pardon derin bilmem neciymiş ya! Bu açıklamaya göre de Mustafa Kemal ve Türkiye Cumhuriyeti yezit olmuş oldu.Bu rezilliğe Bahçeli dışında da kayda değer kimse isyan etmedi !

Hani derler ya “sözün bittiği yer” Ya da “Tuz kokmuş” aynen böyle bir dönemdeyiz! T.C Başbakanı olmuş bir zat böyle saçmalıkları zırvalarsa biz hainlere niçin kızalım ki ?

AKP Diktatörlüğü kapsama alanını her gün biraz daha genişleterek yürümeye devam ediyor. Üniversiteler susturuldu! Akademisyenlere artık AKP dışında panel, konferans, seminerlere katılma yasaklandı. Hiç bir akademisyen STK ların faaliyetlerine korkudan katılamıyor! Basın ın durumu malum.

Tetikçi televizyonlar kin, nefret, husumet kusuyorlar her gece. İnsanlar artık medya üzerinden fişleniyor! Polis artık AKP savunma alayına dönzerilmiş! Bugün Diyarbakır valisi operasyonda panzerle parçalanmış bir aracı iteledi diye PKK nin bunlar “PARALEL” ci polisler ihbarını yapınca derhal görevden alınabiliyor! Her gün birkaç rezaletle ülkenin sinir uçları ile oynamaya devam edebiliyorlar!

Ya biz ne yapıyoruz? Efendim Ankara da sözde muhalefet adı altında toplanan arkadaşlarımızın gözleri önünde adam ben 17 senedir MHP ye oy vermiyorum diyerek konuşma yaptırabiliyorlar! Sonra Ülkü Ocaklarında üst düzey görev almış bir arkadaşımızı birileri darp ediyor! Sonuç içimize dönük gündem ve enerjiyi boşa harcama! Keşke o arkadaşlarımız daha faydalı olabilecek bir toplantı tertipleyebilselerdi, keşke birileri kahpece arkadaşımıza saldırmasaydı. Keşkelerle bir ömür geldi, geçiyor! Gözlerimizin önün de ihanetler sergileniyor…