Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında 8 Sanık Tahliye Edildi Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında 8 Sanık Tahliye Edildi

Baba Vanga’nın 2024 kehabetlerinden biri  “büyük bir ülkenin” biyolojik silah kullanması olacak. Baba Vanga, “Büyük bir ülke biyolojik silah denemesi yapacak ya da biyolojik silah saldırısında bulunacak” kehanetinde bulundu.

Baba Vanga’nın iddialarından bir diğeri ise insanların laboratuvar ortamında geliştirilmesi ve genetikleriyle oynanması olacak. Baba Vanga, çocukların ebeveynlerin isteğine göre özelliklerle dünyaya gelebileceğini iddia etti.

Baba Vanga’nın 2024 için ortaya attığı en önemli kehanet ise ölümcül bir hastalığın çaresinin geleceği… Baba Vanga, “Demir zincirlerle” hastalığın yok olacağını söylerken bu hastalığın ise kanser olduğu öne sürülüyor.

11 Eylül 2001 saldırılarını, Barack Obama’nın ABD Başkanı seçilmesini, Covid-19 salgınını, Kursk faciasını ve 2022 yılında yaşanan su krizini tahmin eden Baba Vanga hayattayken birçok siyasi ve ünlü isim kendisini ziyaret etmişti.

Editör: Habererk Habererk