BAHÇELİ'NİN AĞZININ KOKUSU YETER

 

M.H.P de 1 KASIM sonrası suların durulmadığı gün gibi ortada. Bahçeli denen adam M.H.P de gelinen noktayı bir yenilgi, bir başarısızlık olarak görmediğini beyan edip işin içerisinden  sıyrılmıştır. 

19 yıldır yaptığı gibi M.H.P tabanına kulak tıkadı, her kararı tek başına veya bizlerin bilmediği belli mahfillerde alınıp, Bahçeli tarafından uygulamaya konulduğu gibi.

Alınan sonuca M.H.P tabanından  feryad yükselirken, Bahçeli ÇİĞ köfte partisi yapıp kah kahalar atarak millete poz verdi.

Daha sonra adeta alay eder gibi (Çiğ köfte parti sonrası) 1100 delegede imza verse kongre toplamayacağız ve kongre tarihini belirledik 2018 MART ayı.

Adam olan sıkılır, en azından iktidar olmayı talep eden parti ve onun liderinden beklenen, biz en kısa sürede küçük kurultayımızı toplayıp eksiklerimizi görüşüp, ardından Olağanüstü büyük kurultayımızı toplayacağız demek yerine hep hakaret, hep kötü sözlerle saldırma, hep ayrıştırıcı ve yaralayıcı sözler.

 Demek oluyor-ki Bahçeli koltuğu bırakmayacak. Koltuk için o kadar rezil sözleri sarf eden adamın her şeyi yapacağını daha önce defalarca yazdım. 

Aynen dediğim Bahçeli koltuk için Ülkücü kanı döker, her türlü çirkinliği yapabilir diye ve yaşadık gördük.

Şu anda yapılacak en doğru iş.

İtiraz ettikleri mahkeme sonucundan olumsuz bir kara alındığı taktirde Yeni bir parti.

Yeni bir heyecan demektir. 

BAHÇELİ ve avanesi ne yaparsa yapsın. Kimse vay efendim M.H.P yi bölmeyelim. Hayır şu anda M.H.P zaten üçe beşe bölündü. İşin en acı tarafı ise ÜLKÜCÜ hareket kendi içerisinde bir çıkmazın tam ortasında çırpınıyor.

Yapılacak tek iş.

Şu anda aday adayı konumundaki bütün arkadaşların bir araya gelerek, birlik beraberlik fotoğrafı ile dünden bu güne kadar Bahçeli ve avanesinin yaptıklarını millet nazarında M.H.P tabanına açıklamak. Kol kola girip yeni bir parti kurmaktan başka hiçbir çıkış yolu yoktur.

Kimse BAHÇELİ şunu der bunu der ile uğraşmasın. Siz orda dursanız Bahçeli denen koltuk tutkunu o pis sözleri sarf etmeyecekmi? 

Etrafında ve genel merkezden yemlenenler o saldırılarını devam ettirmeyecekmi?

Yeni bir parti kurup 1 Ay içerisinde bütün ilçe ve illerde teşkilatlanıp en kısa sürede kongresini yapmalıdır. 6 Ay bile dolmadan büyük kurultayını yaparak, halen kurulu bulunan, her ne kadar oy oranı az olsa bile mevcut idarecileri Türk milliyetçisi ve Vatan sever olan bütün partileri yeni kurulacak  partide yer almaya davet ettiği gibi, BÜYÜK BİRLİK partisi ile amansız, fakatsız birleşerek yüce TÜRK milletine verilecek mesajın millet nazarında büyük bir sinerji yaratacağına inanıyorum.

Keza kadın kolları, gençlik kollarını hemence kurup bütün anadolu sathında hayata geçirmeli. Gençleri BAHÇELİ ve avanesinin pis oyunlarına alet etmekten kurtarmak için en kısa sürede BÜYÜK ÜLKÜ veya başka bir isim ile ÜLKÜCÜ gençlerin 1980 öncesinde olduğu gibi seminer ve konferanslar ile aslına döndürmelidir.

Onun için diyorum-ki YENİ PARTİ.

Onun için diyorum-ki bırakın BAHÇELİ denen adam kendisi ve avanesi ile baş başa kalsın. 

Zaten ilk seçimde M.H.P yi baraj altı bırakacak ve o partide bugün ahkam kesenlerin hepsi 2002 de olduğu gibi bırakıp kaçacak.

O zaman M.H.P zaten bizim partimiz.

Kimse efendim M.H.P nin banisi başbuğa ihanet olur.

Hayır.

Bu şartlar altında bunlara destek vermek rahmetli başbuğa ihanetlerin en büyüğüdür. 

Başbuğ ortaya koyduğu prensipler ve fikirler, 9 ışık doktrininde bir umde Şahsiyetçilik, Diğer bir Umde ise AHLAKÇILIK. Peki bugün M.H.P de bu umdelerin hangisi var. 

Hala 2011 in hesabını Bahçeli ve avanesi verdimi?

BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’in Yüce TÜRK milletini davet ettiği HAK yolu, HAKİKAT yolunun artık M.H.P den geçmediği gün gibi ortada.

Evet bunlar M.H.P yöneticilerince dikkate alınıyor diyorsanız M.H.P ile devam.

Ancak hiçbir şart altında, heleki 15 Temmuz adeta BAHÇELİ’ye can simidi oldu ve kesinlikle o koltuğu kimseye bırakmaz.

Ülkücü Türk milliyetçilerine yüce Türk milleti belkide ilk defa bu kadar yakınlık gösterdi.

Ülkücüler tarihinde Türk milleti ile ilk defa bu şekilde bir RABITA kurdu.

Geliniz bunu heba etmeden, Türk milletinin hassasiyetlerinide göz önünde bulundurarak yeni bir PARTİ kurun ve kısa sürede hayata geçirin.