Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde sağlık teknisyeni Murat Bacak'ın (27) köpeğe kürekle vurup öldürmesi ve Sefa Çakmak'ın (28) da hayvanı sürükleyerek götürmesine ait görüntüler, 24 Kasım'da sosyal medyada paylaşıldı.

16 Kasım’da yaşandığı belirtilen olayın görüntüleri, tepkilere neden olurken, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Murat Bacak ve Sefa Çakmak, tutuklandı.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Şüpheliler hakkında savcılık tarafından hazırlanan 'Bir ev hayvanı veya evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan 6’şar yıla kadar hapis cezasının istendiği iddianame, 14'üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkemenin duruşma tarihini önümüzdeki günlerde belirlemesi bekleniyor.

   KONYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE AIT HAYVAN REHABILITASYON MERKEZI'NDEKI ELINDEKI KUREKLE KOPEGE VURARAK OLUMUNE NEDEN  OLAN SAGLIK TEKNISYENI MURAT BACAK (27) (FOTOGRAFTA) VE KOPEGI SURUKLEYEREK GOTUREN SEFA CAKMAK (28)  HAKKINDA HAZIRLANAN IDDIANAME KABUL EDILDI (FOTO:SALIH BUYUKSAMANCI/KONYA,DHA)

  KONYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE AIT HAYVAN REHABILITASYON MERKEZI'NDEKI ELINDEKI KUREKLE KOPEGE VURARAK OLUMUNE NEDEN  OLAN SAGLIK TEKNISYENI MURAT BACAK (27) VE KOPEGI SURUKLEYEREK GOTUREN SEFA CAKMAK (28)(FOTOGRAFTA)  HAKKINDA HAZIRLANAN IDDIANAME KABUL EDILDI  (FOTO:SALIH BUYUKSAMANCI/KONYA,DHA)

DHA

Editör: Yadigar Hanım