Kilise açıp kurdeleyi keserken “Ya Allah, bismillah” diyene benden oy yok. “Libya Libyalılarındır” deyip bir hafta sonra İzmir’den uçakları kaldırıp Libya’yı bombalamaya müsaade edene benden oy yok.

Irak’ın parçalanmasına göz yuman Amerika’ya destek verene benden oy yok. Türk mallarına boykot çağrısı yapan vatandaşlarının Türkiye’ye gitmemeleri için uyaran Suudi Arabistan Kralı Abdullah el Suud’un ölümünde ülkemizde milli yas ilan edenlere benden oy yok.

FETÖ’ye “Ne istedin de vermedik?” diyen, aldatıldık deyip hep aldatılan bunu itiraf edenlere benden oy yok.

Kobani’ye selam olsun diyerek peşmergelerin Türk topraklarından hem de Cumhuriyet Bayramı’nda karınlarını doyurup geçiren, YPG ve PYD’ye yardım için gönderenlere benden asla oy yok.

“Karadeniz’in Lazistan, Güneydoğu’nun Kürdistan olduğunu göreceksiniz” diyene benden asla oy yok.

Ben Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanıyım diyen bir şahsa asla oy yok.

Amerika’yı Türkiye’ye sınır komşusu yapan, milyonlarca Suriyeli’yi topraklarından ayırıp ülkemize getiren zihniyete asla yok.

Macur, Ensar; “göçmen, yerli” kelimelerine kutsiyet yükleyerek, Suriyeliler’i ülkemize Amerika’nın emriyle getirildiğini gizleyen zihniyete benden asla oy yok.

Türkiye’ye getirilen Suriyeliler’den boşalan topraklara PKK, PYD, YPG’lileri yerleştiren, orada PKK devletinin “Büyük İsrail Devleti’nin” kurulması için gerekli altyapının oluşumunu sağlayanlara benden asla oy yok.

Her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyen, sahte milli, sahte yerli bir zihniyete benden asla oy yok.

PYD-YPG’nin kurucusu Salih Müslim’i Türkiye’de kırmızı halıyla karşılayıp ağırlayarak, uğurlayana benden asla oy yok. “Demokrasi bizim için amaç değil araçtır” diyen, demokrasiyi hedefe varmak için araç olarak kullanan sahte demokratlara benden asla oy yok.

Andımız’ı yasaklayanlara benden asla oy yok. T.C kelimesini birçok yerden kaldıranlara benden asla oy yok.

Birçok okul, kurum ve kuruluşun isminden Atatürk ifadesini kaldıran, nerede bir Türk düşmanı, Atatürk düşmanı varsa onlara benden asla oy yok.

Askerlerimizin başına Amerikan askerlerince çuval geçirdiklerinde nota verilecek mi dediklerinde “Müzik notası mı?” diyen bir zihniyete benden asla oy yok.

PKK ile pazarlık yapan, PKK’ya operasyonlara müsaade etmeyen, çadır mahkemelerini kurduran, cumhuriyetin bütün kazanımlarını satan, askerlik yan gelip yatma yeri değil diyen, Ergenekon, Balyoz gibi davaların savcısıyım diyen kişi ve kişilere benden asla oy yok.

Atatürk ve arkadaşlarına iki ayyaş diyen, o iki ayyaşın kurduğu ülkenin bütün kazanımlarını haraç mezat satan, o güzelim ülkeyi kendi insanına cehenneme, yabancıya cennete çevirenlere benden asla oy yok.

“Bir gün zengin olursam bilin ki hırsızlık yapmışımdır” deyip Karun gibi zengin olanlara benden asla oy yok.

ATATÜRK’ÜN yaptırdığı şeker fabrikasından varıncaya kadar Katar’a, ormanlarımız, hastanelerimiz, arazilerimiz varıncaya kadar satan zihniyete benden asla oy yok.

Ülkücüler Fatiha okumasını bile bilmez diyenlere benden asla oy yok.

Samana varıncaya kadar her şeyi ithal eder duruma gelmesine sebep olan, Türk lirasından altı sıfır atan, o da yetmedi lirayı pula çeviren, Türk lirasının konvertibil olmasını ortadan kaldıran, lirayı tamamen itibarsızlaştıran, satın alma gücünü sıfırlayan, yüzde yüz değer kaybına neden olanlara benden asla oy yok.

Yabancılara vatan toprağının satılmasına izin veren, sınır namustur anlayışından vazgeçip, sınırlarımızı kevgire çeviren, her gelenin gelip geçtiği yol geçen hanına döndürenlere benden asla oy yok.

Şehide kelle, Apo’ya Sayın, bayrağa bir bez parçası diyenlere benden asla oy yok.

ATATÜRK’e hep Mustafa Kemal deyip bir kere dahi olsun ATATÜRK demeyenlere benden asla oy yok.

Daha sayayım mı?

Ne kadar başarılısın. Başarıların saymakla bitmez ki.

Satılmadık ne sanayi, ne arsa, ne arazi bıraktın; ne de kazanmadığın seçim bıraktın.

Başarı senin değil seni sistem değiştirmeye zorlayan ve imkan veren, tek hüküm sahibi yapan, yargı yürütme ve yasama yetkilerini şahsında toplayan demokratik kişilik kazanamamış, demokratik terbiyeden nasibini almamış, hür iradelerini size teslim etmiş olan, size biat eden, size itaat eden, size sadakat gösteren seçmenler ve sizi her halde destekleyen demokrasiden uzaklaşmış koltuklarına yapışmış olan muhalefetindir.