"Dünyada Hiç Bir Şeye Minnet Etme.Hürriyetini Ancak Bu Suretle Koruyabilirsin."
 Hz.Ali

İki Gün Önce bir çok iddialarla tutuklanıp cezaevine konmuş 17-25 Aralık sonrası tahliye olup kendisine haksızlık yapıldığını, tuzak kurulduğunu “Paralel” polis ve yargı eliyle ortadan kaldırılmak istendiği gibi bir çok iddia ile gündeme oturan Metro’nun sahibi Galip Öztürk’le röportaj yaptım. Bu sefer vay İsmail Türk sen nasıl AKP yandaşı bu adamın sesini duyurursun diye gelen birçok tepkiyi buraya yazmıyorum!


Aynı şey “PARALEL” iddia ve gerekçesi ile AKP’nin yolsuzlukları patlatıldıktan sonra Tayyip Erdoğan’ın bende onların inine gireceğim söylemiyle başlayan savaşın seyircisi olmayacağız. Hukuksuzluk ve zalimlik boyutuna taşınmasına karşı çıkıp hukuk ve adaleti savunacağız. “PARALEL” yaftası ya da aba altından gösterilen sopaya boyun eğmeyecek, biz hakkı söyleriz tavrımızla ortada olacağız. Buda bizi suncusun, buncusunla muhatap kılamaz. İnsanın doğasında var bu evde iki oğlum tartışınca kim haksızsa haksızsın dediğimde baba sen kardeşimi tutuyorsun zaten siz onu daha çok seviyorsunuz suçlamasına muhatap kalırım. Kimse aklına adaleti neden getirmez? Bilemiyorum!

Bana Galip Öztürk’ü neden savunuyorsun gibi imalı sorulu eleştirinin altındaki önyargının ne olduğunu biliyorum. Herkesin para ile satın alınıp, pazarlandığı bir Pazar olunca medya dünyası bu tür suçlamalar,iddia ve eleştiriler doğal olarak gelir! Biz kim yanlış iş yaparsa onların hep karşısında olduk. Bu kendi partimizde ve başka yapılarda taraf olmadan hep böyle olmuştur. En yakın devlette etkili arkadaşlarım İsmail başkan bu paralelcilerin televizyonuna çıkma bu Haşhaşilere destek olur derken, bizi görüşlerimizi açıklamamıza fırsat vermeyen iktidar yanlısı ve havuz medyalarının görmezlikten gelmesine neden bir şey demezler? Anlayamıyorum…

AKP’nin idari görev verdiği özellikle bu dönem ülkücülerin önemsenip kritik makamlara gelmesini alkışlamamızı bu sürecin içine bizimde dahil olmamızı isteyenler dün bizden fazla AKP karşıtı olmalarını nasıl izah edelim? Yani biz bizim hırsız iyidir mücadelesi için mi kırk yıl çileli bir ömür geçirdik? Hep diyorum biz istesek de cemaatçi olamayız başında cemaat bizi istemez. Biz özgür, aykırı insanlarız emir eri asla olmayız, olamayız! Onlar bizi ne yapsın ki? Bizim gibilerini AKP de istemez çünkü bizden tetikçi hiç olmaz, olamaz…

Siyasetçiler kendilerine sandıkta kim rakip ise onunla mücadele ederler, etmelidirler! Cemaatin varlığı kimi neden rahatsız ettiğini 17 Aralık sonrası gördük. Ondan önce birbirlerine düzdükleri methiyeler ve verdikleri korkunç ekonomik güç ortadadır! Dün referandum yapılırken Ülke Tv’ye çıktığımda bir kısım insanlar bana AKP’nin tetikçisi televizyonda ne işin var diyenler bu gün Paralelin televizyonu STV ye nasıl çıkarsın derken sizce gerçekten adaletliler mi?