Çarşaflı bir kadın Sokak röportajlarında sorulan sorulara verdiği cevaplarla sosyal medyada gündem oldu. Sunucunun sorduğu Sayın Erdoğan Gözümüzü 2053'e diktik 2053'te AK Parti'ye iktidarda görmek ister misiniz? sorusunu:Asla Şu anda bile tahammül edemiyorum asla dedi.
Sunucunun Türkiye'nin en büyük problemi sizce nedir? diye sorulan 2 soruya:Türkiye eskiden üreten bir ülkeydi her şeyiyle üreten bir ülkeydi. Bir ülkenin  üretimi eksilirse tüketmeye mahkum kalırsa  tükenir. Üretim! üretim! üretim! Çiftçi, Tarım, Hayvancılık desteklenmediği sürece biz de tükeneceğiz.Tükettiler bizi.
Sunucunun neden üretemiyoruz sorusuna verdiği cevap: Çiftçinin önüne geçiliyor. Çiftçi doğru dürüst bir şekilde desteklenmiyor, bir düşünün çiftçinin aldığı krediye,krediye karşı olan insanız biz herkeste bize karşı, önemli değil ama aldığı krediyi ödeyemiyor diye Sen gidip traktörünü alırsan  o Çiftçi nasıl tarlasına gidecek, tarlasındaki hasatı  nasıl taplayacak.
 Erdoğan ben iktidarda olduğum sürece faiz artmaz inecek dedi faiz %25 e çıktı ne düşünüyorsunuz? sorusuna:Başka bir haberde ne dedi faiz bir dünya gerçeğidir dedi böyle bir insanın sözüne daha ne kadar inanacak insanlar, artık uyanmalarını bekliyoruz, bir uyansınlar lütfen böyle bir sallanıp kendilerine gelsinler. Bir anda bu hale gelmedik 20 yılda bozduklarını artık 50 yılda mı düzeltilir 60 yılda mı ama üretim arttıkça düzelecektir inşallah dedi
 

Editör: Habererk Com