"Lafagel" adlı youtube kanalının bir sokak röportajında konuşan genç, halkın tepkisiyle karşılaştı. Dindar bir aileye mensup olduğunu söyleyen genç: “CHP'ye oy veren dinsizdir, imansızdır, köpektir” deyince, aldığı cevapla utandı.

Genç yaştaki vatandaş, "Dini konuda aile olarak biraz düşkünüz" diyen gence muhabir "Tarikatlarda, cemaatlerde neler olduğunu görüyor musunuz? 6 yaşındaki bir çocuğa... Din dedin ya o yüzden diyorum" diye sordu.

Genç, "6 yaşındaki bir çocuğun evlenmesi imkansız. Akli dengesi olan... Mesela 100 kişiye sorun 6 yaşındaki bir çocuğun evlenmesi olamaz" yanıtını verdi. 

"Ama konuşma kayıtları var" diyen muhabire genç, "CHP'ye oy veren dinsizdir, imansızdır, köpektir.” yorumunu yaptı.

Muhabirin "Sen halkın yarısına hakaret ediyorsun" şeklindeki ifadesine karşı genç "Hakaret değil" derken, muhabirin ısrarla "Köpeksin dedin" sorusuna  genç, bu kez "Görünür bir şey. Şu an LBGT iyi bir şey mi sizce?" diye sordu.

Muhabirin "Sizin 6 yaşındaki çocuğa tecavüz edilmesi zorunuza gitmiyor da bu mu zorunuza gidiyor? Sen CHP'ye oy veren köpektir nasıl dersin" sorularına genç adam "Onlar dinsiz" yanıtını verdi.

Röportaja dahil olan bir kadın ise "Dini kullanan kim onu bana söyleyebilir misin?" diye sordu. bu soru karşısında genç "Ben AKP'ciyim demiyorum" diyerek dönüş yaptı. Aynı kadın "CHP dini kullanmıyor. Kusura bakma yani" yorumunu yaptı.

Bir başka vatandaş da gencin sarf ettiği "Köpek" kelimesine tepki gösterdi.

Editör: Yadigar Hanım