Şehitlerimize Avusturalya'da bir radyo programında kelle dediği için oy yok.

Şehit yakınlarının açtığı 5 kuruşluk tazminat davasına mahkum olduğu için oy yok. Onca askerimizi polisimizi öğretmenimizi vatandaşımızı Şehit eden PKK'nın lideri bebek katiline Sayın denmesi için suçu ve suçluyu övmeyi yasaklayan kanunu kaldırdıkları için oy yok. Emasya protokolünü kaldırıp depremde gerekli müdahalenin yapılmasında gecikildiği için oy yok.

Soma'da kömür faciasında yakınları ölenleri tekmeleyenlere hic bir işlem yapılmadığı için oy yok. İnsanlara acılarını yaşamalarına bile müsaade etmeyip Adana'da şehit olan bir astsubayın acısını yüreğinde hisseden ve teröre isyan eden şehidin abisi yarbay Mehmet Alkan'a soruşturma açtıkları için oy yok. Milletin dini ile "bakara makara" diye alay eden eski bakana hiç bir işlem yapmayıp üstelik büyük elçi atadığı için oy yok. Bir çiftçiye ananı al da git dediği için oy yok. Öyle bir lidere sahibiz ki Allah'ın bütün sıfatlarını taşıyor demelerine sessiz kaldığı için oy yok.

Zati muhtereme dokunmak sevap diyenlere gerekli cevabı vermediği  için oy yok. Millet İttifakına illet diyerek bir milletin yarısına hakaret ettikleri için oy yok. Bunca şehitlerimizin katillerinin ayağına bu milletin değerli savcılarını hakimlerin götürerek sınıra çadır mahkemeleri kurdukları için oy yok. T.C Devletinin mahremiyeti olan kozmik odaya girilmesine müsaade ettikleri için oy yok. Onca polisimizi askerimizi binlerce insanımızı katleden teroristleri sınırda davulla zurna ile karşıladıklarını için oy yok.  Bu bebek katillerinin otobüslerde gerilla kıyafetleri ile il il gezmelerine müsade ettikleri için oy yok.  

Bir çocuk taciz olayında bir kereden bir şey olmaz diyerek gereğinin yapılması için gerekli hassasiyeti göstermedikleri için oy yok. Ülkemde her gün bir annenin öldürülmesine ve kadına şiddete dur diyemedikleri için oy yok. Bu milletin parası tüyü bitmedik yetimlerin hakkı her gün üç beş müteahhide peşkeş çekildiği için oy yok. İhale yasasını yüzlerce kez değiştirerek yolsuzluğa müsait hale getirildiği için oy yok. Çalıyorsa çalışıyor demek suretiyle hırsızlığı meşrulaştırdıkları için oy yok.  Yokluk yolsuzluk ve yoksullukla mücadele için geliyoruz diyip yolsuzluğu alenileştirdikleri için oy yok. Benim gibi iktidarı eleştiren gerçekleri haykıran yüz binlerce kişi ye dava açılarak mahkemelerde yargıladıkları on binlerce kişiye ceza verdikleri için oy yok. Düşüncemizi açıklamamızın önüne yüzlerce engel getirip bu milleti sindirdikleri korkuttukları için oy yok.  Doları 2 liradan 20 liraya çeyrek altını 32 liradan  2300 liraya cikardıkları icin oy yok. Bu milletin A... koyacaksın diyen müteahhidin ismini bu ülkede bir okula verdikleri için oy yok. Bu  ve benzeri müteahhitlerin vergi borcunu sildikleri için oy yok. Cumhuriyetin bütün kazanımmlarını sattıkları için oy yok. Memlekette devlete ait satmadık fabrika bırakmadığınız için oy yok. Yabancılara toprak ve ev satışları yoluyla vatandaşlık verdiğiniz için oy yok. Ülkemin kaynaklarını 15 milyon sığınmacılara yedirmeye devam ettiginiz için oy yok. Bunca sığınmacıya gerekli politikayı geliştiremediğiniz için sığınmacıları bir kampta tutmayıp ülkenin her yerine saldığınız için geri göndermeyi de düşünmeyip ülkemizi sığınmacıların işgaline imkan verdiğiniz için oy yok. Ülkemizi sığınmacı cennetine çevirdiğiniz için oy yok. Resmi dairelerden TC yi kaldırdığınız için oy yok. Andımızın okunmasını yasakladığınız için oy yok.

Batan milliyetçilikleri ayaklarımın altına aldım dediğiniz için oy yok. Bana kimse Türklükle de gelmesin dediğiniz için oy yok yok. Ergenekon balyoz davları için  evet bu davaların savcısıyım dediğiniz için oy yok. Bu ve benzeri davalarla yüzlerce Türk aydını ve Türk subayını itibarsızlaştırdığınız, ölümlerine vesile olduğunuz için oy yok. Turkiye Cumhuriyeti devletini tarikat yuvalarının geçim kaynağı haline getirdiğiniz için oy yok. Bu ve benzeri bir çok olumsuzluklar için en son depremdeki beceriksizliğiniz için hiç oy yok.

Bunları unutup, duymayıp Millet İttifakı'nın PKK ile irtibatlandıracak kadar algı operasyonu yaptınız. Milleti ikiye böldünüz. Şimdi  de milli oldunuz. Çözüm sürecini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. 55 yıllık T.C'nin seçimlerini hatırlayabilen biri olarak seçimlere şaibe, imtihanlar, hırsızlık, iltimas, torpil, kayırmacılık, yargıya talimat yağdırmalar, hiç hatırlamıyorum. 21 yıllık iktidarınız cevapsız sorularla dolu. Her yeri karanlık ülkenin topraklarının, evlerinin, hatta vatandaşlığının satıldığı, ülkenin sığınmacılara silahsız bir şekilde işgal ettirildiği, bu milletin kaderinde bu milletin mensubu olmayanlara oy kullandırılarak söz sahibi edildiği için oy yok.

Her ittifaka oy verebilirim. 

CUMHUR İTTIFAKI'NA BENDEN ASLA OY YOK