İYİ Parti'ye MHP Genel Merkezi talimatıyla ciddi manada sızmalar var.

Son zamanlarda Mhp'den ciddi ölçüde İYİ Parti'ye geçişler yaşanıyor. Bu geçişlerde gönülden geçenler de var. MHP'nin son zamanlarda ki politikalarına kızanlarda var. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kızanlar da var. MHP'nin kendi içerisinde yaşadığı çekişmelerde ve AK Parti ile yakınlaşmasından dolayı geçiler de var.

En önemli geçiş ise sızmalar.

Edindiğim kulis bilgilerine göre, MHP'den İYİ Parti'ye geçişlerde özelliklede Milletvekili Aday Adayları'nın arasında bilinçli sızmaların olduğu buz sızmaları gerçekleştirenlerinde kendilerini MHP'nin NEFERİ olarak adlandırdıkları adaylığı kesinleşip Milletvekili olduktan ve TBMM'sine girdikten kısa bir süre sonra bir takım bahanelerle İYİ Parti'den istifa edip tekrar MHP saflarına katılacakları yönünde çok ciddi söylentiler var.

Bu söylentiler siyaset kulislerinde dillendirilirken, Ankara'da bu durumun sıklıkla dillendirilmeye başlandığı ve konuşulan konulardan olduğu İYİ Partililer tarafından bu durumun ciddiye alınması gerektiği dillendiriliyor.

Bu güne kadar görevlerinden istifa etmeyip son dakikaya kadar bekleyip İYİ Parti saflarına geçenlerin bir oyunun içerisinde oldukları edinilen kulis bilgileri arasında ciddiyetini koruyor.

İYİ Parti'nin ve yöneticilerinin yoğun temposu bu tehlikeyi gözden kaçırmalarını ve göremediklerinize gösteriyor. Rüzgar nereden eserse oraya savrulan bazı isimlerin ise bu konuda ciddi çalışma içerisinde olduğu da tahmin ediliyor.

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanlığı başkanlık sitemi için duruşundan vazgeçmediği ve ısrarcı olması bazı kesimleri de heveslendirmiş durumda bu heveslilerin arasında Kripto Fetöcülerinde olduğu ifade ediliyor.

Buradan İYİ Parti Genel Merkezini, Genel Başkanını, Genel Merkez yöneticilerini uyarıyor. Bu konuda dikkatli olmalarını MHP'den İYİ Parti'ye sızmalar hakkında uyarıda bulunuyorum.

Umarım bu uyarım dikkate alınır.

Peki alınmasa nasıl bir durum ortaya çıkar.

CHP'den 15 Milletvekili'nin TBMM'de Grup kurabilmesi ve seçimlere girebilmesi için atılan adım sonrası CHP'nin düştüğü 'KİRALIK VEKİL' söylemlerinden daha kötü bir duruma düşersiniz.

Sizinkisi Kiralık değil, 'EMANET' vekil olayı olur.

İYİ Parti Genel Başkanı her yere yetişemeyeceği için Teşkilatlardan sorumlu tecrübeli bir isim olan Koray Aydın'ın veya İl başkanlarının bu konuda dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum.

Adaylıkların kesinleşmeye başladığı andan itibaren bu konuda hassas olunması mutlak suretle gereklidir. Yoksa hızlı çıkışın, Hızlı bir inişi olur, yani kısaca al takkeyi ver külahı oyunuyla ortada kalıverirsiniz.

Şimdi birileri çıkacak 'ASPARAGAS' söylenti bunlar spekülasyon, diyecek! Bende onlara diyorum ki; 'Asparagas mı? Söylenti mi? Spekülasyon mu? hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Göreceğiz görmesine de iş işten geçecek kale içten yıkılacak.

İşte o zaman bu söylediklerimin ve uyarılarımın bir hükmü de kalmayacak çünkü olan olmuş, ''ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ'' olacak.

Benden söylemesi yazımı atalarımızın söylediği bir sözle bağlamak istiyorum.

Ne diyor atalarımız, ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım, işimi yapıp yazımı yazayım da sonra sen neden yazmadın bizi uyarmadın olmasın.

Ben uyarımı yaptım bundan sonrası İYİ'lerin bileceği bir iş diye düşünüyorum.

Sözlerime son vermeden önce 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde hak edenler bizleri temsil etsin diyor. Siz değerli ve çok kıymetli okurlarımı SAYGIYLA selamlıyorum.