İran'dan İsrail'e yeni füze saldırısı

İran'dan İsrail'e yeni füze saldırısı
İran'ın İsrail'e düzenlediği yeni füze saldırısında şu ana kadar can kaybı veya yaralanma bildirimi yok.

İran, bu sabah İsrail'e yeni bir füze saldırısı başlattı. Saldırıların ardından İsrail'in çeşitli bölgelerinde sirenler çaldı ve hava savunma sistemleri devreye girdi.

Tel Aviv ve Kudüs'teki yerel muhabirler, patlama sesleri duyduklarını bildirdi. İsrail'in ulusal acil servis kurumu Magen David Adom (MDA), füze isabet ettiği bildirilen bölgelere ekipler yönlendirdiğini açıkladı. MDA'dan yapılan açıklamada, "Son dakikalarda duyulan sirenlerin ardından, rapor alınan bölgelerde arama yapmak üzere MDA ekipleri gönderildi" denildi.

İsrail polisi ise Tel Aviv bölgesindeki bazı noktalara füze isabet ettiğini doğruladı. Ekiplerin müdahalede bulunduğu belirtilirken, şu ana kadar can kaybı veya yaralanma bildirimi olmadığı duyuruldu.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.