Cevdet Yılmaz, ATO ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ile görüştü

Cevdet Yılmaz, ATO ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ile görüştü
Cevdet Yılmaz, ATO ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği'yle sektör taleplerini görüştü.

Ankara'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) yönetimi ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Toplantılar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.

Görüşmelerde, reel sektör temsilcilerinin sektörlerine dair talepleri, görüşleri ve önerileri detaylı şekilde ele alındı. Yılmaz, verimli geçen toplantılar hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, yaptığı açıklamada reel sektör temsilcileriyle istişareye devam edeceklerini ve birlikte çalışmayı sürdüreceklerini belirtti. Görüşmelerin sektörler için önemli adımlar atılmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

232497-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.