CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’tan aday olma sebebini şöyle anlattı:

“Bu bir sorumluluk duygusu. Benim rant ve imar gibi konularda bilgim yok. Ama insanların kalplerine dokunmayı biliyorum.” Beşikçioğlu, bu sözleri Halk TV’de katıldığı bir programda ilk defa dile getirdi.

“BENİM RANT VE İMAR GİBİ KONULARDA BİLGİM YOK AMA İNSANLARIN KALPLERİNE DOKUNMAYI BİLİYORUM”

Hatay'da Kuduz Paniği! İki mahalle karantinada Hatay'da Kuduz Paniği! İki mahalle karantinada

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, aday olma sürecini anlattı. Beşikçioğlu, “Benim rant ve imar gibi konularda bilgim yok ama insanların kalplerine dokunmayı biliyorum” diyerek Etimesgut’u kültür, sanat ve sosyal yardım alanlarında geliştirmek istediğini söyledi.

Beşikçioğlu, “Siyasete nasıl girdiniz?” sorusuna şu cevabı verdi: “30 yıldır tiyatro yapıyorum, 12 yıldır da kendi tiyatrom var. Siyasileri salonlarımıza davet ediyoruz ama çok azı geliyor. Politik tiyatro yapsak da. Ben de dedim ki, madem siyasiler salonlarımıza gelmiyor, biz de siyasetin sahnesine çıkalım. Bu konuda Ümit Bey çok destek verdi, hatta bana Etimesgut’ta ne kadar ihtiyaç olduğunu çok güzel anlattı.”

ETİMESGUT’U NEDEN SEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Beşikçioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Neden Etimesgut, neden Çankaya değil diye sordum. Bana Etimesgut’ta sana ihtiyaç var dedi. Oranın yaşam profili, bütün istatistikleri önüme koydu, bütün grafikleriyle. Bana dedi ki, burası kültür ve sanatın doğduğu yer olmalı. Çünkü orada yaşayanlar genç ve çocuklu aileler. Onların sosyal aktiviteleri maalesef çok az. Ankara’nın merkezine çok uzak bir yer, oradaki dostum beni izlemek için merkeze kadar geliyor. Ben de tamam dedim, ben oraya gideyim.”

Etimesgut Belediye Başkan adayı olduğu için kendini sorumlu hissettiğini belirten Beşikçioğlu, “Bu bir sorumluluk meselesi. Ben rant ve imar gibi konularda bilgim yok ama insanların kalplerine dokunmayı biliyorum. Sanatçı insanın kalbine dokunan yoldan gider” dedi.

ŞEHİTLERE SAYGISIZLIK YAPMIŞTI

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu davullu zurnalı karşılama videosunu paylaşmıştı. Bu video Türk milleti şehitler için yastayken paylaşılması büyük tepki çekmişti.

Kaynak: Halk TV