Zafer Partisi Kurucularından Milliyetçi Gazeteci Ertuğrul Kalafat, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Kalafat, "Üzgünüm" başlığıyla ele aldığı seçim sonuçlarına ilişkin yapdığı değerlendirmede, birlik ve beraberliğin bozulduğuna, "Bir ülkücü Hüda Par'ın bulunduğu yere nasıl gider" diyen Sinan Oğan'ın  Cumhur İttifakı'nı desteklemesine, cemaat ve tarikatların bundan sonra nasıl evrileceğine, milliyetçiliğin yerin nasıl Araplaşmaya bıraktığına yer verdi.

İşte Ertuğrul Kalafat'ın sitem dolu yazısı:

"Atatürkçüyüm ve Türk milliyetçisiyim diyen insanlar birlik ve beraberlik içerisinde olmadığı ve menfaat yarışına girdiği için üzgünüm.

Arkadaşlar bizim derdimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsı değil başkanlık sistemiydi.Bu sistem cemaat ve tarikatları Egemen hale getirmiştir Bundan vazgeçmemiz lazım yeniden parlamenter sistemi dönmemiz lazım diye bas bas bağırdığım halde olayın vehametini anlatamadığımız için üzgünüm.

Cumhur ittifakının masasında HÜDAPARı görüp "Bir ülkücü Hüda Par'ın bulunduğu yere nasıl gider" dedikten 3 gün sonra Tayyip Erdoğanın yanına koşa koşa giden Sinanlı OGAN'a konusunda insanları ikna edemediğimiz için üzgünüm

Evet ben tarafsız kaldım şu anda Kahvemi içiyorum diyerek Bizimle dalga geçen Sözüm Ona milliyetçi Türkçü kim varsa inanın tiksiniyorum sizlerden.

Türkçülüğü bölücülük olarak gören, hertürlü milliyetçiliği ayaklar altına alan, kurumlardan T.C.leri kaldıran, andımızın okutulmasını okullarda yasaklayanlarla birlikte horon tepebilirsiniz şimdi...

AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk, Arap aslımıza dönmeliyiz diyenler, "Ne mutlu Türküm diyene" ırkçı faşist diyenlerle, Devletin adı, bayrağı, marşı neden Türk'tür, diyen domuz bağcılarla Tabaklar kırıp sirtaki oynayabilirsiniz şimdi.

Eğer milliyetçiliği keyfinizin kahyasına göre görüp Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet deyip de Türküm diyemiyenlere oy vermekse Ben sizin gibi milliyetçi de değilim sizin gibi Türk de değilim

13 milyon sığınmacıyı ülkeye sokarak, demografik yapıyı bozmak isteyenlere oy verenlerle benim Hiçbir ortak kaderim olamaz Çünkü, Türklük benim kaderimdir. Türklük benim kaderimse o kadere karşı koyan kimse, benim düşmanımdır.

Evet bu zaferi kazanan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama ona bu zaferi hediye eden aklı muazesini kaybetmiş, ne yaptığını bilmeyen esen her rüzgara göre şekil değiştiren milliyetçi ya Atatürkçü bildiklerimizdir maalesef..

Benim düşüncelerimde duygularımda idealimde her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk olacaktır. Ben kaybetmedim dostlarım sadece muhalefet kaybetmiştir.

Üzgünüm.."

Editör: Yadigar Hanım