Pet Cleanner '' evcil hayvan bakımında 10 yıllık tecrübesi,hayvan sever, sertifikalı uzman personeli ile hayvan severlerin yüzünü güldüren  gezici bir pet kuaförüdür''

Evcil hayvanınız için mobil bakım ve temizlik hizmetleri sunarak sizin hem yakıt hem de zaman tasarrufu etmenizi sağlar.

Küçük dostlarımızın her türlü bakım ihtiyacını karşılayarak; tırnak kesimi, traş, yıkama, tarama, rötuş gibi işlemlerini mobil ekipleri  ile sizlere zaman kaybettirmeden yapar.

Gezici pet kuaförünün verdiği hizmetler

Banyo

Evcil hayvanınızın tüy yapısına uygun şampuanlar ile temizlik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Kullanılan solüsyon ve şampuanlar onaylı ve garantili ürünlerden oluşmaktadır. 

banyo

Makas Traşı

Ufak dostlarımızı daha estetik bir hale getirmek için Makas traşı hizmeti sağlıyoruz.  Küçük arkadaşınızın tüy yapısına uygun olarak kesimler yapılmaktadır. 

Tarama

Evcil hayvanlarınızın güzel ve bakımlı gözükmeleri için belirlediğiniz zaman aralıklarında tarama hizmetini gerçekleştirir.pet ara resim

Anal Kese Temizliği

Bir köpeğin anal keselerinin elle temizlenmesi küçük dostunuz için son derece önemli bir uygulamadır. Tipik olarak eldivenli bir parmağın rektuma sokulmasını, kesenin bulunmasını ve içindekileri boşaltmak için nazikçe sıkılmasını içerir. Tıkalı anal keseler tekrarlanan bir soruna dönüşürse elle temizlemenin düzenli olarak yapılması gerekebilir.

anal kese temizliğ

Tırnak Kesimi

Küçük dostlarımızın tırnak yapılarına en uygun şekilde kısaltma ve düzeltme işlemleri yapılıyor. İşlem sırasında kullanılan ekipmanlarımız yönetmeliğe uygun onaylı malzemelerden oluşuyor. 

Rötuş

Küçük dostlarımızın hassas ve özel bölgelerini itina ile temizliyoruz. Onaylı ve garantili ürün ve solüsyonlarla yapılan temizliği belirli aralıklarla yaptırmanız küçük dostunuz için önemlidir. 

Kulak&Göz Bakımı

Küçük dostlarımızın kulak ve göz temizliği hassasiyet gerektiren bir uygulamadır. Kullanılan solüsyonun onaylı olması bu konuda önemlidir. Tuzlu su solüsyonu ve nemli pamuk ile optik derecede temizlik yapılarak kontroller sağlanır. Bu işlemin düzenli aralıklarla yapılması küçük dostunuz için önemlidir.

kedi-3
 

Editör: Habererk Com