ŞİŞLİ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 178'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, milletin huzuru ve güveni için çalıştıklarını hatırlatarak “Kan vermek de milletimizin yanında olmak, onlara destek olmanın bir parçası olacağı için bugün de yanlarında olduğumuzu göstermek istedik"dedi.
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 178'inci kuruluş yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gönüllü polisler, Şişli'deki bir alışveriş merkezinin önündeki Türk Kızılay'ı aracında kan bağışında bulundu.

po

"HER ZAMAN MİLLETİMİZİN HUZURU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, “10 Nisan, teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yıl dönümü. Her sene teşkilatımızın kuruluşunu coşkuyla kutluyorduk. Bu sene herkesin malumu, ülkemizde büyük bir deprem oldu, sel felaketleri oldu. Bu sene eskisi kadar coşkulu bir kutlama yapamadık. Biz de neler yapabileceğimizi düşündüğümüzde Kızılay'ımıza kan bağışı yaparak 10 Nisan'da bir etkinlik yapmak istedik. Arkadaşlarımız da buna gönüllü oldu; bugün buradayız ve kan vereceğiz. Her zaman milletimizin huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Kan vermek de milletimizin yanında olmak, onlara destek olmanın bir parçası olacağı için bugün de her zaman yanlarında olduğumuz göstermek istedik" dedi.

KAN ÜRETİLEBİLEN BİR ÜRÜN DEĞİLDİR
Türk Kızılay Şişli Şube Başkanı Necip Coşkun ise “Emniyet mensuplarının polis haftasını kutluyoruz. Müdürümüzü ziyaretimizde kendileri bu kan bağışından bahsettiler ve biz ziyadesiyle mutlu olduk. Türk halkının ferasetine inanıyoruz. Kan, üretilebilen bir ürün değildir. Kan, ancak insandan alınarak insana ulaştırılabilen bir ürün. Bu noktada da herkesi kan vermeye davet ediyoruz" diye konuştu. 

Kaynak: dha