Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Dilipak Nisan ayında bir konserinde imam hatip liseliler hakkındaki sözleri nedeniyle gözaltına alınan ve bu akşam tutuklanan şarkıcı Gülşen ve AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun açtığı 70 milyon TL tazminat istediği boşanma davasına dikkat çekti.

SEDAT PEKER’İN İDDİLARINI İŞARET ETTİ

Sedat Peker’in SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkındaki 180 milyon dolar nakit parası olduğu ve AKP’lilerin de adının karıştığı uyuşturucu ticareti iddialarının araştırılmasını isteyen Dilipak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Taşkesenlioğlu başörtülü kocasından mal ve para paylaşımı için, Gülşen LGBT yi savunduğu için savcılıkta… Türkiyenin tek gerçeği bu mu. SPK iddiaları, vurgun, ya da Fuhşiyat, uyuşturucu baronları ile ilgili iddialar ne oluyor… Huuu, sesimi duyan savcı var mı!

Ekmek çalan, baklava çalana ters kelepçe, devleti ve milleti dolanlara gelince, "Milyonla çalan mesned-i izzette ser-efrâz, Birkaç kuruşu mürtekibin câyi kürektir.” Tarih tekerrür mü ediyor!? Alo taksi deyince taksi geliyor da, Sahi ne olacak böyle bu adaletin hali."

İşte o paylaşımlar:

Editör: Ali Özyiğit