Bitlis'te Karla Mücadele Son Buldu: 25 Milyon TL Harcandı

Bitlis'te Karla Mücadele Son Buldu: 25 Milyon TL Harcandı
Bitlis'te karla mücadele çalışmaları tamamlandı ve bu süreçte 25 milyon TL harcandı.

Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle yürütülen karla mücadele faaliyetleri sona erdi. Yetkililer, bu çalışmalar kapsamında toplamda 25 milyon TL harcama yapıldığını açıkladı. Karla mücadele ekipleri, kış boyunca yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için aralıksız görev yaptı.

Bölgede kar kalınlığı zaman zaman ulaşımda zorluklar yaşanmasına neden oldu. Ancak yapılan müdahaleler sayesinde ana yollar ve kritik güzergahlar temizlenerek vatandaşların güvenli seyahat etmesi sağlandı. Harcanan bütçe, karla mücadele ekipmanları, personel giderleri ve yol açma çalışmalarını kapsadı.

Yetkililer, kış sezonu boyunca gösterilen çabaların bölge halkının hayatını kolaylaştırdığını belirtti. Ayrıca, önümüzdeki yıllarda benzer durumlara karşı hazırlıkların artırılacağı ve karla mücadele çalışmalarının etkinliğinin yükseltileceği ifade edildi.204889 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.