Şehit Muhsin Başkan’ın kavruk yüzlü yetimleri kongre heyecanı ile Ankara’da toplandı. Görülen manzarada delegeden fazla polis olması dikkatlerden kaçmadı. BBP kongresinde bugüne kadar görülmemiş olan bu emniyet ablukası akıllarda soru işareti bıraktı.

Neler olmuştu?

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu BBP kongresinde delege yazılmamıştı: Şehit liderin oğlu Furkan Yazıcıoğlu’ndan şok Destici açıklaması geldi!

BBP kongresinde delege yazılmayan Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu’ndan şok açıklamalar geldi.

Habererk / Haber Merkezi

BBP kongresinde delege yazılmayan Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, Genel Başkan Mustafa Destici ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Furkan Yazıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Destici bu sürecin buraya gelmesini istiyordu. İşte ama nefsi ama davaya inanarak.

Ben sonuca bakarım. Sonuç olarak burada bir kişi emeline ulaştı. Partinin itibarı düştü. İlkelerinden koptu, kuruluş felsefesinden uzaklaştı. Sonuca bakıyorum şimdi buradayız burada toplandık.

Ne yapmak lazım! Şunu yapmak lazım, haddim olmayarak bunu söylüyorum:

Bir kuruluş felsefesine kaybettiği itibarına tekrar döndürülmesi lazımdır. Nedir bu şu:

Bundan önce bizim yüzümüze bakılmadığı zamanlarda. Yaklaşık 1-1.5 sene öncesinde. Bakanlardan randevu suikast için alınıyordu. Alındığı zaman da yaklaşık 5 dakika suikast ile ilgili ifadeler, tam kapıda vedalaşma yapılaşacağı sırada bütün heyet çıkarılıyor, Sayın Destici tekrar bakanla içeri giriyor. Bizim bir arkadaşımızı şöyle bir derdi var, bizim şöyle bir ihtiyacımız var. Bunu halledebilir misiniz? Deniyordu.

Suçu karşı tarafta aramayalım anlamında söylüyorum. Bakanın yerine kendinizi koyun. Bir hareketin lideri suikastta uğramış şehit edilmiş, bunun davası için randevuda bulunuyor. Bizim bir arkadaşımızın bir ricası var. Şunu bir halledebilir misin? Siz bu işe saygı gösterir misiniz?”

Editör: TE Bilişim