Giresun'da iki kadın öldürüldü: CHP'li Gezmiş, güvenlik zafiyetini sorguladı

Giresun'da iki kadın öldürüldü: CHP'li Gezmiş, güvenlik zafiyetini sorguladı
Giresun'da iki kadın görevlinin öldürülmesi olayının ardından CHP'li Gezmiş, güvenlik zafiyetini sorguladı ve olayın takipçisi olacağını açıkladı.

Giresun'da bugün yaşanan ve iki kadının hayatını kaybettiği saldırı, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş tarafından kınandı. Gezmiş, yaptığı açıklamada olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı ve yaşananları sorguladı.

Gezmiş, saldırganın 5 yıl önce Sosyal Bilimler Lisesi'ne hükümlü kadrosuyla girdiğini belirterek, ilgili mercilere sorular yönelttiğini ve cevap beklediğini ifade etti. Milletvekili, saldırganın yüksek oranda suç kaydına sahip olduğunu öğrendiğini de sözlerine ekledi.

'Burada bir güvenlik zafiyeti mi var, bu kişi okula nasıl girdi? Okullarda bunlar nasıl çalışıyor? Silahla okula nasıl bulunabiliyor?' diye soran Gezmiş, olayın takipçisi olacağını ve gerekli bilgileri aldıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. Açıklamasının ardından Giresun'a hareket ettiğini duyurdu.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.