Sedat Peker, yeni bir video daha yayımladı. Videonun ardından sosyal medya hesabında paylaşamında bulunan Peker, sağ kolum dediği Erdal Aras ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun fotoğrafını paylaştı.

"GENEL BAŞKANLIĞI KAZANMA SEVİNÇLERİ"

Peker yaptığı paylaşımda, "Benim eski sağ kolum olan Erdal Aras bey ve süslü sülümanın demokrat parti genel başkanlığı kazanma sevinçleri..." ifadelerini kullandı.

PEKER NE DEMİŞTİ?

Peker, 71 dakikalık bu videosunda "Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığına yer verdi.

"PARALARI ERDAL ARAS DAĞITTI HERKESE"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile uzun zamandır videolar üzerinden büyük bir tartışmaya giren Peker, bugün sabah saatlerinde yayınladığı yeni videoda da hedefine Bakan Soylu'yu koydu. Bakan Soylu'nun DYP Genel Başkanlığı'na seçilirken kendisinin "elemanı" olan Erdal Aras'ı Sancaktepe Belediye Başkan adayı yaptığını iddia eden Peker, "Genel Başkan seçileceğin zaman paraları ben yolladım, Erdal dağıttı paraları herkese. 14 oyla seçimi kazandın. Erdal Aras'ı DYP MKYK üyesi ve Sancaktepe Belediyesi Genel Başkan adayı yaptın. 'Erdal Baba' diyordun benim adamıma. O zaman ben de senin deden oluyorum, hiyerarşide onun üstüyüm" dedi.

"BU ADAM BENİMLE BERABER YARGILANDIĞI DOSYADAN SABIKALI MI?"

Savcılara da seslenen Peker, "Genel Başkanlık seçimlerini kazandığında MKYK üyeleri arasında Erdal Aras diye biri var mı? Sancaktepe Belediyesi Genel Başkan adaylığına Süleyman Soylu onu koymuş mu? Bu adam benimle beraber yargılandığı dosyadan ceza almış mı, sabıkalı mı? Ve tüm basın, herkes bunu biliyor mu? Ya daha neyin delilini istiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim