Habererk / Özel Haber

Habererk geçmiş haberlerinde DHKP-C terör örgütünün sesi olarak bilinen Grup Yorum’u dair sürekli gündeme getirmişti.

HABERLERİMİZİ OKUMAK İÇİN RESME TIKAYABİLİRSİNİZ!

İŞTE O HABERLERİMİZ:

GRUP YORUM İNTERNET KONSERLERİ İLE ÖRGÜTLENİYOR!

Terör örgütü DHKP-C ile bağlantılarını artık inkâr etmeyen ve şarkılarında sürekli cephe diyerek terör örgütü propagandası yapan Grup Yorum Youtube üzerinden örgütlenmeye devam ediyor.

İnternet konserleri diyerek etkinliklerini paylaşan Grup Yorum üyeleri şarkılarında sürekli ölüm orucunda ölenleri istismar ettikleri görüldü.

Grup Yorum isimli Youtube kanalından, “Yeni Youtube kanalımız 'Grup Yorum Official'a abone ol!” Denilerek paylaşılan en son 1 hafta önce, “Grup Yorum TV- ‘Bir De Bizden İzleyin’ programımızın ilk bölümü” denilerek bir videonun paylaşıldığı görüldü.

YURT DIŞINDA KONSERLER, TÜRKİYE’DE İNTERNET KONSERLERİ!

Yurt dışındaki konserleri ise aynı Youtube kanalından paylaşan Grup Yorum üyeleri Türkiye’de ise internet konserleri verdikleri görüldü.

15 Eylül 2021 tarihli bir videosunu “Grup Yorum-Fransa Humanite Festivali 2021” başlıyla paylaşan Grup Yorum videonun açıklamasında,“Fransa'da her yıl gerçekleşen Humanite Festivali'nde bu yıl Grup YORUM AGORA sahnesinde Konser verdi” ifadelerini kullandığı görüldü.

SÜREKLİ PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KIYAFETLERİYLE KONSER!

Sözde düzenledikleri konserlerde bölücü terör örgütü Pkk’nın kıyafetlerine benzer paçavralarla sahne aldıkları görülen Grup Yorum üyelerinin bu skandalı büyük tepki çekti.

Pkk terör örgütünün paçavrası ve Grup Yorum’un sahne aldıklarındaki kıyafetleri:

Editör: TE Bilişim