• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,04 %0.03
  • STERLIN 44,38 %0.03
  • ALTIN 3.016,16 %0.80
  • BİST100 8.875 %2.55
  • BITCOIN 67.347 %-0.37
  • ETHERIUM 2.629 %-1.83
18°

Iran Haberleri

iran haberleri ve güncel iran gelişmeleri, iran ile ilgili tüm video, iran fotoğrafları ve iran haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in İran’a nasıl ve ne zaman misilleme yapacağını bildiğini açıkladı.

Dünya

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Nükleer Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Ayhan Kara, İsrail ile İran arasında sürmekte olan gerilimle ilgili önemli...

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, İsrail'in saldırıları altındaki Beyrut'a giderek Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile görüşeceği bildirildi.

Dünya

İsrail'in İran'ın bu haftaki balistik füze saldırısına misilleme olarak petrol tesislerini hedef alabileceği korkusu sardı.

Dünya

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının yankıları sürerken, İsrail'de Savaş Kabinesi toplandı. İsrail, İran'a "sert karşılık verme" kararı aldı.

Dünya

İran’ın dini lideri Ali Hamaney, Ortadoğu’daki gerilimin artması ve çatışmaların çıkmasından ABD ve bazı Avrupa ülkelerini sorumlu tutarak, bu ülkelerin...

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırılarından sonra talimat verdiği belirtildi.

Dünya

İsrail ordusu, İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırıları gerçekleştirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, İran'dan İsrail'e doğru "kısa süre önce" füzelerin ateşlendiği belirtildi.

Dünya

İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ahlak polisinin kadınları başörtü zorunluluğu konusunda artık rahatsız etmeyeceğini söyledi.

Dünya

Hamas'ın siyasi büro başkanının öldürülmesinin ardından İran ve Hizbullah, İsrail'e saldırı başlatma tehdidinde bulunarak gerilimin artmasına neden oldu.

Dünya

İran İslam Cumhuriyeti Lideri Ayetullah Ali Hamaney, Hamas siyasi lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da düzenlenen cenaze namazını kıldırdı.

Dünya

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran’da öldürülmesi dünyada bazı yorumlara neden oldu.