• DOLAR 32,43 %0.20
  • EURO 34,84 %0.11
  • ALTIN 2.398,57 %0.07
  • BİST100 10.209 %0.00
  • BITCOIN 58.878 %0.65
  • ETHERIUM 2.979 %2.2
14°

Mansur yavaş Haberleri

mansur yavaş haberleri ve güncel mansur yavaş gelişmeleri, mansur yavaş ile ilgili tüm video, mansur yavaş fotoğrafları ve mansur yavaş haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş’a kargaların bile güleceği çağrıda bulundu.

Politika

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken Ankara'daki adaylar seçim kampanyalarını hızlandırdı. ABB Başkanı Yavaş'ın anket paylaşımı dikkat çekti.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın da katılımlarıyla gerçekleşen mitingde, bir araya gelerek Keçiören'in geleceğine dair projelerimizi paylaştık.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye çalışanlarına yaptığı açıklamada 'birlik ve beraberliği' simgeleyen konuşması büyük alkış topladı.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada AKP'li Altınok'u eleştirdi.

Politika

Ankara'da tanınan ve bilinen 400 ülkücü isim, bir araya gelerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek yemeğine katıldı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik’in akrabaları, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder’e saldırıp dövdüler.

Politika

AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimlere yönelik algı operasyonu düzenleyerek bir video paylaştı.

Genel

Herkesin çok merak ettiği siyasetçilerin hangi okuldan mezun olduklarını siz değerli okuyucumuzlara sunduk. İşte siyasetçilerin mezun oldukları okul...

Politika

AREA Araştırma, 31 Mart 2024’te Ankara’da yapılacak yerel seçimler için bir anket gerçekleştirdi ve sonuçlarını duyurdu.

Politika

eski AKP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek kendisini desteklediğini açıkladı.

Politika

ASPAM Araştırma adlı bir anket firması, yaptığı araştırmada AKP adayı Altınok'un Mansur Yavaş'ın önünde olduğu öne sürüldü.