Geçtiğimiz günlerde, Mudanyan'ın MHP'li Encümeni Bülent Erden Ağabey, Mudanya Alevi Kültür Derneklerine Ziyarete gitmişti..

Ziyarette Alevilerin sıkıntıları, istekleri, sorunları ile alakalı da sohbet edilmişti..

Alevi Kültür Derneklerine, Mudanya Belediyesinin CHP'li Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın hemen geçtiğimiz yerel seçimde, ruhsatının hazır olduğunu ve temel atma töreni yapacakları vaadinde bulunduğu Mudanya Cemevi ile alakalı Olarak, MHP'li Bülent Erden Ağabey Mudanya Belediyesi Meclis Toplantısında Mudanya da yaşıyan Alevi Soydaşlarımıza sözü verilen Cemevi yapımını hatırlattı..

6 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleşen Meclis Toplantısında, CHP'li Belediye Başkanının MHP Heyetine Cevabı ise Ahlaksızlık sınırlarını aştı..

Aynen Şöyle Dedi CHP'li Hayri Türkyılmaz:

''MHP Tarafından Böyle Bir Önerge Verilmesi Sevindirici. Duvarlarına, Kapılarına, Camlarına (X) Çarpı konulan bir anlayıştan Cemevine böylesine sahip çıktığınız için teşekkür ederim''...

Bu Irkçı ve Faşist Sözlere Cevap Vermek isteyen MHP'li Üyelere de söz hakkı vermeyerek kürsü işgalinde bulundu..

Akabinde, MHP Bursa İl Teşkilatı Zehir Zemberek Bir Açıklama İle Zat-ı Muhterem Hayri'yi Yerin Dibine Soktu..

Bende Alevi Olmaktan Gurur Duyan, Türklüğü Alevilikten Aleviliği Türklükten Ayırmayan, Aleviliğin Özünün Türklük ve Türk Kültürünü Olduğunu İyi Bilen Bir Türk Milliyetçisi Olarak, Mudanya'nın Irkçılık Sevdalısı Belediye Memuru Hayri'ye Cevap Vermek İstiyorum..

Şimdi Hayricim, Aleviler Türk Olmaktan Gurur Duyan, Türklüğü Damarlarında ki kanının içinde hisseden insanlardır.
Tarih Eğitimin yetersiz olduğu için bilmeyebilirsin ancak istediğin takdirde sana ''Alevilik-Türklük ve Hoca Ahmet Yesevi'' kitabını hediye edip, Aleviliğin içinde barındırdığı Milliyetçiliği öğrenmene katkı sunmak isterim.
Zira Bilmemek Değil, Öğrenmemek Ayıp..

Mesela, 2 Seçimdir Alevileri istismar eden sen, 2 Seçimdir Alevilere Cemevi yapma sözü veren sen, 2 dönemdir de Alevilere verdiği sözün üstüne yatan sen, Türk Milliyetçilerini Alevi Düşmanı Göstererek, Aklınca Tereyağı gibi üste çıktığını mı sanıyorsun?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez kurulmuş ve Şuan Teşkilatlanma Aşamasında Olan Milliyetçi Alevi Bektaşi Kültür Derneklerinin Kurucu Başkanıyım..
Ülkücülerin, Biz Alevilerin Evine Çarpı Koyduğunu İlk kez senden duydum..
Muhtemelen Başka Kimseden de duyamazdım zira vücudundaki bir organından ürettiğin bir yalandı çünkü..
Türk Milliyetçilerinin Bırak Alevilerin Evine Çarpı Koymasını,  Ülkücüler öyle insanlardır ki; Senin gibi tarih bilmez İftiracıların Evine Bile X Koymaz!

Mudanya da, HDP ve İP desteği ile  Zorla Kazandığın Belediye Başkanlığı Makamını insanları Ayrıştırmak için kullanmak şahsından beklediğim bir harekettir.

Zira sen Belediye Bütçesiyle, Mudanya'nın Kurtuluş Günü Etkinliklerinde Adını 3-5 zibididen başka kimsenin bilmediği HDP'li Suavi'yi Konsere Çıkarıp Terör sevicilere Yüzlerce Milyar lira destek sağlayan bir insansın..

Atatürk'ü Rakı Masalarında, Cumhuriyeti Alkol Sofralarında, Milli Mücadeleyi Fitne Tezgahlarında Savunanların, Alevileri ve Türk Milliyetçilerini Karşı Karşıya Getirme Çabaları Boşa Çıkacaktır.

Seçimlerde aldığın HDP, İP ve Saadet desteğinden ötürü olsa gerek son zamanlarda MHP ve ÜLKÜCÜLER üzerinden ağzın fazla kalabalık yapmakta, dolayısıyla Şer İttifakına Şirin Görünmektesin..
Ancak Emin Ol, Biz Alevilere hiçte şirin görünmüyorsun!

Yıllarca, Alevileri ve Alevi Hareketlerini CHP'nin Arka Bahçesine Çevirmeye Çalışan Zihniyet bugün Aleviler üzerinden yine istismara kalkmaktadır.
1995'li Yıllarda, Ülkemizde kol gezen provoskasyonlar, 1980'li yıllarda CİA-KGB ve MOSSAD ajanlarının Milletimizi birbirine düşman edecek kılık değiştirmiş eylemlerini görmezden gelerek MHP'ye iftira atmaktadır.

32 Yaşıma kadar Çorum'da, Maraş'ta, Sivas'ta Alevilere Ülkücülerin Saldırdığını, Evlerine Çarpı Koyduğunu senden başka kimseden duymamıştım.

Hatta Sivas Madımak Oteli Yangınında, Dönemin Mağdurlarından olan Alevi Sanatçı Arif SAĞ ''Bizi Otelde yanmaktan BBP'liler ve ÜLKÜCÜLER kurtardı'' sözünü internetten izleyebilirsiniz..

Ama, HDP İP ve SP Destekli Millet İttifakı Belediye Başkanı Olarak, Madımak Yangınında Dönemin Belediye Başkanının İttifak Ortağınız SP'nin Genel Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU Olduğunu da Öğrenebilirsin..

Buna Keza, 1995 Yılında Malatya Cemevini Yakmaya Kalkan Gruba Malatya Ülkü Ocaklarının Müdahale Ederek Alevi Soydaşlarımıza Zarar Gelmesini Engellediğini de google'den okuyabilirsin..

İzmir Buca Cemevinin Başkanının Eski MHP İlçe Başkanı Olduğunu, Sivas Gürun Cemevi'nin Temelini MHP İl Başkanının Attığını, Erzincan Cemevi'nin her Ramazan ve Muharrem Ayında Ülkü Ocakları ile ortaklaşa etkinlikler yaptıklarını da bilmezsin ama araştırırsan öğreneceğine yönelik umudum da yok değil..

Büyük Türk Milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ''Biz Doğrudan Doğruya Türk Milliyetçisiyiz, Türk Birliği Birgün Hakikat Olacaktır'' ve ''Türk Milleti İçin En Tehlikeli Rejim Komünizmdir, Görüldüğü Yerde Başı Ezilmelidir'' Sözlerini Genel Başkan Olarak Söylediği CHP'yi, Okyanus Ötesine Medet Umar,  Ülkesini AB'ye Şikayet Eder, HDP ile Ortak İşler Yapan, Türk Düşmanları ile Kolkola Gezen CHP haline getiren bugün ki zihniyetin,
Ne Alevileri ne de Türk Milliyetçilerini Ağzına Almaya Haddi de Yoktur, Hakkı da..

Uzun Lafın Kısası; Hayricim, Ben Hem Ülkücü Hem Aleviyim.. Ne Aleviye Düşman Ülkücü Gördüm, Ne Ülkücüye Düşman Alevi...
Maraş'ta, Sivas'ta, Çorum'da Alevi Soydaşlarımızın Evlerine Ülkücülerin Çarpı Koyduğunu iddia edenler bu iddiasını ispat etmezler ise, Mudanya Halkı kendilerine Elbet Bir Lakap Takacaktır!

Mudanya da Alevi Soydaşlarımızın Hakkını Koruyan MHP ve Belediye Encümenimiz Bülent Erden Ağabeyi Kutluyor, karşısında ki yalancı ve İftiracı zihniyeti Lanetliyorum..

SÜNNİYİZ ALEVİYİZ, BİR AŞKIN ALEVİYİZ..