Türkiye’de yaşayan mültecilerin ve Suriye’nin Geleceği! Coğrafyamızda, “Kan ve Nefret ” inşa edenler! Kahrolacaklar…

Türkiye’nin terörle yaptığı mücadeleyi saptırmaya uğraşıyor. Israrla ve inatla, Barış Pınarı Harekâtı'nı “Kürtlere saldırı” diye niteliyor. Bu kepazeliği ilk defa yapmıyorlar. Onlar kendi kirli tarihlerine, Elli milyon kişinin katili olmalarını görmeyip, Türkiye'ye çemkiriyorlar. Şimdiye kadar birçok krizi birlikte aştığımız ortadadır. Hiç önemli değil. İt ürür kervan yürür!..

Suriye ile Türkiye görüşmesi illaki olması zorundaysa Esad’ın oyunun dışına çıkarılması ülkemiz için hayati öneme sahip olacaktır. Erdoğan ile Putin, bir anlamda “Yeni Suriye” sürecini de başlatmış oldular.

Türkiye Devletinin Kürtlere saldırdığı yalanını alçakça yaydılar. “Barış Pınarı” harekâtının, ABD’ye rağmen yapıldığını hazmedemediler. İçerideki siyasi hainler kendilerince Türkiye’nin gücünü gölgelemek için, Türkiye düşmanları ABD’nin planına ortak oldular. Sahtekâr ve zavallılardan medet umdular.

Kirli ellerin, küresel vahşet’lerine dur demek zorunludur. ABD, Ortadoğu’dan elini çekmedi. “Barış Pınar Harekâtı” Asrın münafıklarını da ortaya çıkardı! Tıpkı, “Tebük Seferi” gibi, Tevbe Suresi 107. Ayette ne buyruluyor; “Zarar vermek, inkar etmek, Müminlerin arasını ayırmak ve daha önce Allah ve Resulüne karşı savaşanlara, Gözetleme yeri hazırlamak üzere bir mescit yapanlar; “Biz sadece iyilik yapmak istiyorduk” diye yemin ederler. Hâlbuki Allah şahitlik eder ki, şüphesiz onlar elbette yalıncıdırlar” Bu milletin en zorlu düşmanları, “münafıklar ve cahillerdir!” İslam’a ‘zarar vermek, muhalefet etmek, sıkıntı çıkarmak için, Gönül Coğrafyamızda, “Kan ve Nefret ” inşa edenler! Kahrolsun.

Arif Nihat Asya, O meşhur Naat’ında ne diyorlar; “Diller, sayfalar, satırlar, “Ebu Leheb öldü” diyorlar; Ebu Leheb ölmedi, ya Muhammed; Ebu Cehil kıtalar aşıyor!” Barışı ifsat edenler! İsra Suresi 72. Ayette şöyle buyrulur; “Bu dünyada kör olan ahrette de kördür, yolunu daha da şaşırmıştır.” “Irak’ın, Suriye’nin Geleceği” en fazla bizleri ilgilendiriyor! Neden mi? Çünkü bu millete karşı ‘küresel bir tuzak’ söz konusu

Terör Belasının asıl mucitleri, “Barış Pınarı Harekâtıyla” boy gösterdiler! Renklerini alenen belli ettiler. Utanmadılar, arlanmadılar, çekinmediler. Gerçekte, “Şark Çıbanı” 150 yılın hazin hikâyesi! O kanlı senaryoyu bizler, “Sevr’de yaşadık…”

Milli Mücadele ruhunu bu millet ebediyen yaşamalıdır. Akif ne diyor; “Geçmişten adam hisse kaparmış ne masal şey Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi. Tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar. Hiç ibret alınsaydı tekerrür mü ederdi.” 15 Mart 2011 yılında başlayan Suriye İç Savaşı Küresel Şer Güçlerin Senaryosu Suriye ile Türkiye arasında ki, ‘sınır hattımızda’ Güven ve İstikrar duvarı değil; “Terör Belasını” getirmek istediler! İç Savaş boyunca, “Suriye’nin demografik yapısını yerle bir ettiler!” Tıpkı, Irak’ta oluşturmaya çalıştıkları tuzak misali… Çözümden yana gözüktüler; ‘çözümsüzlük ürettiler’ Kirli emellerin arkasında, ‘petrol savaşı’ yatıyor Amaçları, bu coğrafyayı kendilerine uygun şekilde dizayn etmek. Sömürgeleştirmek. Kolonileştirmek

Türkiye ile Rusya arasında imzalanan, “Soçi Mutabakatı” önemlidir! Güvenli Bölgenin İnşasında, “Türkiye etkin roller üstlenmelidir!” Almanya, “Suriye’deki güvenli bölge Uluslararası kontrol edilsin!” Artık, ‘o güveni kaybettiniz’ Sizler, bu coğrafyadan; ‘elinizi, eteğinizi çekiniz’ Sizlerin müdahalesi, ‘zarar verdi’

AB-D, Türkiye gibi bir müttefikini kaybediyor, farkında mısınız? İngiliz basını çok önemli bir farkındalığa imza attı… “Erdoğan’ın Putin ve Pence’le görüşmelerini karşılaştırdı!” O fotoğraflara bir daha sizlerde bakınız? Putin, Erdoğan’ı kapıda karşılıyordu… Samimi bir görüntü vardı! Mike Pence ile Erdoğan arasında, ‘buz dağları’ oluşmuştu sanki Bu fotoğraflar, “82 milyon Türkiye’nin bakışına yansıyacaktır!” Türkiye’yi tehdit etmek Terör Örgütüyle aynı teraziye koymak Kimin haddine düşmüş! Anadolu insanının sağduyusu… “Sabrın bilenmesi…”

Türkiye, “4 milyon Suriyeli mülteciye kapılarını açtı!” Onları, en zor şartlarda; ‘yedirdi, içirdi, giydirdi. Suriyeli mültecilere ödenen o ağır faturanın yanı sıra; Sıkılmadan Türkiye’yi, “tehdit edeceksiniz!” AB-D, geleceğin Ortadoğu’sunda çok şeyler kaybetti! En önemlisi, “Türkiye gibi güçlü bir ittifakını…” Artık, ‘her şey eskisi gibi olmayacak’ Yıllarca, ‘bölücü terörün hamisi oldunuz’ Türkiye’nin zararına olan her şeyin, ‘yanında oldunuz’ Duruşunuz da, tebessümünüz de, ‘koskoca bir yalan…’

Bizde bir söz var; “yalancının mumu yatsıya kadar yanar!”

Yalanlarınız da, ‘karanlıklar da; sizin olsun.