Cumhur İttifakı'na verdiği destek ile tartışmaların odağında yer alan terör örgütü Hizbullah’ın siyasi uzantısı HÜDA PAR seçime AKP listelerinden giriyor. HÜDA PAR'dan kaç ismin listeye gireceği belli oldu.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, AKP listesinden seçime girecek olan HÜDA Par’dan kaç isimin milletvekili listesine gireceğinin belli olduğunu, ancak nerelerden aday gösterileceğinin belirsiz olduğunu söyledi.

HÜDA PAR’dan gelen açıklama şöyle:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde zaten Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz ve adayımız yok. Milletvekilliği seçimleri için ise AK Parti listesinden seçime girme kararı aldık, partimiz böyle bir karar aldı ve bunu tartışmıyoruz. İsim ve bölge, kaç kişinin meclise gideceği konusunda da gerçek şu ki çoktan bitmiş bir konu ama bazı ayrıntılar var, onlar da önümüzdeki günlerde netleşecek. Doğrusu iki taraf da henüz bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla ben de bu konuda konuşmak istemiyorum. Ama sayı belli, yer henüz belli değil. Bu konu ile ilgili görüşmeler yapıldı sadece bazı detaylar kaldı, onlar da önümüzdeki günlerde netleşecek.”

Editör: Yadigar Hanım