Bütün siyasi hareketlerde ve ideolojilerde gençlik ana dinamiktir. Çünkü gençlik heyecandır, gençlik enerjidir, gençlik dinçliktir.

Zafer Partisi kurulmadan önce, Ayyıldız Gençliği adı altında örgütlenmenin ön hazırlıklarını, gençlerle birlikte yaptık.

O günlerden bugünlere bizimle beraber yol yürüyen gençlerimizi asla unutmam, unutamam. Onlara baktıkça bizim umutlarımız ve şevkimiz arttı.

O yüzden isimli isimsiz kahramanlar yüreğimde yaşayacak benim için, hep.

Neydi onlara bizi yakın kılan?

Tabii ki ortak hayallerimiz, ülkümüz. Zafer Hareketi, Ayyıldız Gençliğini daha sonra Zafer Gençliği olarak isimlendirse de Ayyıldız Gençliği her zaman gönlümüzde başka bir yer bulacak.

İşte bu yüzden ülküde birlik ettiğimiz, genetik kodları itibari ile Türk milliyetçiliği ve ülkücülükten feyzlenmiş gençlerin yeri, yanımızda her zaman başka olacaktır.

Bizim için bütün insanların referansları geçmişidir, kökleridir.

Geçmişte kutlu mücadelelerden geçen damar bu yüzden önemlidir.

Zafer Partisi yeni kurulmuş olsa da kökleri eskilere dayalı, atalarının yolunda, bozkurtça haykırışın adresi boşuna ilan edilmedi.

Bahsettiğim gençlerin ağabeyleri, Ay yıldızlı hilal için seve seve can verdiler.

Türkiye’yi emperyalistlerin peyki, kukla ülkesi yapmamak için hiç hayal kurmadı.

“Ne ABD ne Rusya ne Çin Her şey Türklük ve Türk dünyası için" bağımsız Türkiye mücadelesini veren, her türlü bedeli ödeyen, geçmişleri tertemiz, gurur duyabilecekleri bir duruşun devamı oldular.

Yeni kurulan yapılarda, farklı yapılardan gelenlerin Ülkü potasında erimesi zaman alır, siyasi pozisyon almak için, mücadeleler siyasetin doğasında vardır.

Bizler, yakın siyasi tarihimizde, gençlik mücadelelerinde, üvey evlat muamelesi gösterilerek travmalar yaşatılan bir nesiliz.

Bu saydığım gerekçelerle dünün Ayyıldız Gençliği, bugünün Zafer Gençliği ve her daim Atatürk’ün Türk Gençliğinin mücadelesini görmezden gelmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz.

Gençlerle aramızda iletişim kazası neticesinde kastımı ve maksadı aşan konuşmalar yüzünden yanlış anlaşılmaları bir kenara koyduğumuzda, gençlik olmadan kutlu Zaferlere yürünemeyeceğini bilenlerdenim.