Türk vatandaşının ev alması kiralık ev bulması kirasını ödemesi hayalken iktidar Suriyelilere Suriye'de 240 bin konut yapacağını açıkladı. Benim vatandaşım işsiz, aşsız, evsizken size bu hakkı kim veriyor ki siz 240 bin konut yapacağınızı 5 bininin tamamlandığını ilan edebiliyorsunuz. 

Çağdaş demokrasilerde ikdidar milli konuları halka sormadan refendumdan sonuç almadan karar alamaz ve icraate geçemez. Sizin ikdidar olmanız size bu hakkı vermiyor. Ikdidar olmak her şeyi yapma hakkına sahip olmak anlamına gelmez. Şimdiye kadar olur olmaz bir çok şey için referanduma giden ikdidar sığınmacılara suriye de konut yapalım mı yapmayalım mı diye halka niye sormuyor. Bu milletin buna rızası varmı? Tüyü bitmedik yetimin hakkını istediğiniz gibi harcarken hiç vebale girdiğinizi düşünmüyorusunuz. 

İnsanımız ekmek bulamıyor pazardan soğan alamıyor kiralık ev bulamıyor imkanı olan araba bulamıyor. Türk lirası pul olmuş. Yabancılar için yaşanacak ucuz bir cennet haline getirilmiş kendi vatandaşlarının ihtiyacını karşılamaktan uzak bu ikdidar kime hizmet etmekte? Türkiye yi resmen sığınmacıların işgali altında. Türk insanı iş bulamazken sığınmacılara iş Türk insanı aş bulamazken sığınmacılara ücretsiz aş vatandaş hastanelerden randevu alamazken sığınmacıara ücretsiz sığınmacılara özel hastane. Randevu şartı aranmamaksızin hastane imkanları sunulması BOP projesinin tıkır tıkır islediginin göstergesidir. Hükümetin bu uygulamaları Türk insanını gerektiğinden fazla tahrik etmektedir. Bu tahrikler Allah korusun bir iç savaşın fitilini ateşleme hazır hale gelmekte getirilmek istenmektedir..BOP nin amaci da da bu olduğu bilinmektedır. 

İkdidara soruyorum. Siz kimden yanasınız? Kimin ikdidarısınız? Siz kime hizmet etmektesıniz? Siz bu kadar keyfi bir yönetim sergilemeniz sizin seçilmenizle size verilmiş bir hak değildir. Kendi vatandaşın evsizken Suriye topraklarında Suriyelilere 240 bin konut yapma hakkınız yok. Bu hakkı kullanmak için bu milletin mensuplarından izin almak zorundasınız. Sizin bu ve benzeri harcalamalariniz millete rağmen hakkınız olmayanı hak görüp kullanmanız çağdaş demokrasilerde hiç bir politikacılara hiç bir ikdidara verilmiş bir kabul edilemez millete ragmende kullanılamaz.

BU MİLLETİN BİR MENSUBU OLARAK PAYIMA DÜŞECEK MİKTARI MÜLTECİLERE HARCAMANIZA GÖNLÜM RAZI DEĞL. İLGİLİLERE, KARAR ALICILARA, İKTİDARA DA HELAL ETMİYORUM