Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Babala Tv'de Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Programı'na katıldı. İnce, programda soru soran seyirciyi FETÖ'cü olmakla suçlayınca ortam bir anda gerildi. İnce'den 'madara' sözünü geri almasını isteyen seyirciler salonu terk etti. 

Programın 9 dakikalık tanıtım bölümünde kendisine soru soran seyircilere sinirlenen Muharrem İnce, partisinin basın sözcüsünün eşinin çalıştığı şirketle ilgili sorulan soru üzerine ise yanında getirdiği dokümanları göstererek, "Bu konuyu açacağınızı biliyordum zaten madara olun diye erken yaptım" dedi. İnce'nin bu sözlerine seyircilerden sert tepki geldi.

"BUGÜN BÖYLEYSENİZ YARIN NASIL OLACAKSINIZ?"

Seyirciler, İnce'den "madara" sözünü geri almasını istedi. Bir kadın seyirci ise ,"Biz zaten bize böyle davranılmasından bıktık. Bugün böyleyseniz yarın iktidara geldiğinizde nasıl olacaksınız?" diye tepki gösterdi. İnce ile yaşanan gerginliğin ardından ise birçok seyirci salonu terk etti.

SEYİRCİYE FETÖ'CÜ SUÇLAMASI

Muharrem İnce, kendisine soru soran bir seyirciyi ise FETÖ'cü olmakla suçladı. Muharrem İnce, bir seyircinin sorusu üzerine ise Memleket Partisi'nin Eskişehir'de 1. sıra adayı olan İlhan Düzyürek'in teyzesinin oğlu olduğunu söyledi.

Editör: Yadigar Hanım