Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda, Türk siyasetine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öz eleştiri de yapan Türk, “Demokrasiyi, adaleti, hukuku bütün siyasi partiler hep birlikte el birliği ile yıktık” dedi.

İYİ PARTİ İÇİNDEKİ HARP SANATI TERS TEPTİ!

İYİ Parti içerisinde ön sıralara geçmek için yapılan haksızlıklara sessiz kalan şahısların yine de geride kaldıklarına vurgu yapan Türk, ““Sadece iktidara suçu bulmak doğru değil. Bugün İYİ Parti’nin temayül yoklamalarına baktım acı acı güldüm. Hani derler ya men dakka dukka sırayla. Orda sıraya giren arkadaşlar bize yapılan haksızlıklarda sessizce mutluluktan uçuyorlardı. Zira biz gidersek onlara yer açılacaktı. Sonra başkaları geldi bizim yerimizi aldı. Onlar yine arkalarda kaldı. Şimdi de baktım onlar yine gerilerde kalmış  “ dedi.

PARASI OLAN VE BELEDİYEDE SÖZÜ GEÇEN ÖNE GEÇİYOR!

“Paralı insanlar ilçelere hatırı sayılır paraları verdiklerinde bu işleri götürüyorlar” diyen İsmail Türk, Bu sefer İYİ Parti açısından bakarsak İstanbul Ankara ve İzmir’de belediye imkanlarına sahip olanlar ön plana çıktılar. Buğra Kavuncu İstanbul’da, Koray Aydın Ankara’da…Maça 10-0 önde başlıyorlar. Zamanında maalesef haksızlıklara karşı çıkmayarak, hak hukuk ve adaleti kendimiz yıktık” dedi.

TEMAYÜK YOKLAMASINA AKŞENER’İN OĞLU BAŞKANLIK ETTİ!

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk daha sonra attığı bir tweette çarpıcı bir açıklamada bulundu. Türk, İYİ Parti’nin temayül yoklamasına Genel Başkan Meral Akşener’in oğlunun başkanlık yaptığını söyledi. Temayül yoklamasıyla parti içi demokrasi havası veren İYİ Parti’nin aslında demokrasiyi ortadan kaldıran uygulamalarını görüyoruz.

İsmail Türk’ün konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“İyi Parti temayül panayırından sonra esas panayırın mülakatta olacağını şimdiden söyleyebilirim merak edenlere mülakat başkanı Meral Akşener’in oğlu olduğunu biliyor musunuz? İsmail Türk’ten acı gerçekler.”

Editör: Habererk Haber Merkezi