Evet !.
İstanbul'da MHP ilk seçimde şaha kalkar ...
Yapınca her şey oluyor !.
İstanbul il başkanlığının düzenlemiş olduğu 3. Bölge istişare toplantısına katıldım , sabah kahvaltısı ile başlayan toplantıda , katılımcıların saatinden önce salonu doldurmaları, kesinlikle yöneticilerin heyecanını ortaya koymaktadır .

Birebir görüştüğümüz teşkilat yonecilerindeki heyecanın , seçimlere yansıyacağını umut ediyorum.

İl başkanımız Mehmet Bülent Karataş'ın salona girişindeki insanların çoşkusu , İlbaşkanı ve il yönetiminin doğru yolda olduğunun birer göstergesidir.

Ülkücüler ülkülerine sahip çıkarak çalışanları gerçekten seviyor , ülkücüler diyorki ;
Hareketimiz için gece gündüz çalışan başkanlarımıza hem sahip çıkarız , hemde gereği ne ise onu yaparız.

İlçe başkanlarının birbirini teşkilat için kıskanarak çalışması, hareketin nasıl ivme kazandığının birer göstergesidir.

İstanbul il başkanlığı 'nın görev aldığı beş altı aylık süre içerisinde, teşkilatları birebir onlarca defa ziyareti , iki büyük salon toplantısı , her bölgede yapılan enaz iki bin kişinin katıldığı bölge toplantıları , hem maddi hemde manevi kolay işler değildir, zoru kolaya çevirerek İstanbul 'da ülkücü hareketi ayağa kaldıran , Mehmet Bülent Karataş olmak üzere il yönetimini kutluyorum.

Evet !.
Yapınca oluyormuş ne maddi sıkıntı nede manevi sıkıntı çalışan için önemli değilmiş .

Hani derler ya !.
"Sen yürü millet yürür arkandan"milletin önüne il başkanımız geçti, ihtiyar genç , kadın kız ,çoluk çocuk bütün herkesi yollara düşürdü , Cumartesi pazar dinlemeden salonlarda, ülkücüleri arkasından hedefe götürüyor.

Ben şunada inanıyorum ;
İstanbul milletvekillerimiz , milletvekilliği boyunca son altı aydır yoruldukları gibi , koşturdukları gibi hiç koşmamışlardır.
İl başkanımıza ayak uyduran gerek vekillerimize , gerek il ve ilçe yöneticilerimizede teşekkür etmek gerekiyor.

Bizim milletimiz böyle bir millet, lider öne geçtiği zaman bu millet alır gider, tarih boyu hep böyle olmuştur, liderlerin başkanların yöneticilerin heyecanı ve azmi Türk milletini ancak ayağa kaldırır ,Türk milleti liderlere endeksli bir millet olduğuna bir daha şahit oluyoruz.

Geçmiş dönemlerden seçilme korkusundan , geçmiş yöneticileri delege yapmayan zihniyete inat , kendinden korkmadan çalışarak herkesi delege yapabilen yönetici çalışkan yöneticidir, İstanbul 'da ilçelerde şu anda gördüğüm tabloda , bütün yöneciler çalışıyor , çalışmayanlarda tasfiye edileceğini anlıyor ve ona göre tedbir almaktadır.

Bu tatlı rekabetler başarıyı getirir, koşmayan çalışmayan aldığı görevin sorumluluğunu bilmeyen gitsin, görevinin bilincinde olan , hizmet aşkı olanlardan seçilsin , bu dönem gelecekte hizmet etmek isteyenlerede örnek olacağına inanıyorum.

"Bu inancım tepeden tırnağa kadardır"
Yeter !.
Ülkücü hareket iktidara susamıştır, gereği ne ise onu yapanlar yöneticilik yapmalıdır.

Allah çalışan ve çalışkan yöneticilerin yardımcısıdır.


HABİB YALÇIN