tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, kulislerden aldığı bilgiye dayandırarak, İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimdeki stratejisini paylaştı. 

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteci Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında yerel seçimlerdeki ittifak olasılıklarını masaya yatırdı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in yerel seçimde İstanbul, Ankara gibi kritik şehirlerde iş birliği olasılığı ile ilgili, “Günü geldiğinde bakılır” sözlerinin değerlendirildiği programda Deniz Gürel, İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için CHP ile ittifak yapacağını aktardı.

Gürel "İYİ Parti’de mevcut Genel Başkan Yardımcılarından bir tanesiyle görüştüm. Yaptığım görüşmeler ışığında Ankara’da ve İstanbul’da, İYİ Parti ve CHP’nin ittifak yapacağı bilgisini verebilirim" dedi.

Gürel'in çıkladığı kulis bilgisi üzerine Şaban Sevinç, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çok yakın bir danışmayla görüştüğünü belirterek, Gürel'in kulis bilgisinin doğruladığını kaydetti.

Editör: Yadigar Hanım