Göreve geldiğinden bu yana, her nerede İslam'a ve Türk'e karşı zulüm veya iftira varsa sahip çıkan ABD Başkanı, İsrail'in acımasız tutumuna destek verdi ve bu sefer kendi partililerini bile çıldırttı.

Filistin ile ülkemizin geçmişi aslında hiç iyi değil. Filistin'deki kamplarda yetiştirilen terörist unsurlarla yıllarca mücadele verdik. 80 öncesi çatışmaları yaşamış kişiler, ne demek istediğimi anlarlar ama dini önde tutan sözde milliyetçiler, bu sözlerim nedeniyle beni taşlarlar.

Ta Osmanlı dönemine gidelim. O dönemde dahi Filistinliler, diğer Araplar gibi bizi sırtımızdan vurmuşlar. Ülkemizin düşmanı olan hangi ülke varsa, Filistin o ülkenin yanında olmuş bir ülkedir. Şu an bu sorunlar yaşanıyorsa, tek sebebi Yahudilere satılan topraklardır. Aynı bugün bizim yaptığımız gibi!

Ancak şu an durum farklı. Şu an yaşananlar Kosta Rika'da olsa, yine sessiz kalamazdım. Dünyanın şımarık çocuğu İsrail, Müslümanların kutsalına saldırıyor ve bu duruma tepki veren Filistinlileri, tüm dünyanın gözü önünde öldürüyor. Savunmasız insanların üzerine bombalar yağdırıyor. Taş ve sopalarla kendilerini savunan insanlara, tam otomatik silahlarla kurşun yağdırıyor.

Bu zulme dur demek için daha kaç insan ölmeli? Amerika'da sistemi elinde tutan en büyük lobi olan Yahudi lobisinin memuru olan Biden, eğer ABD'de Filistinli oyu çok olsa ne yapardı diye düşünüyorum da, muhtemelen daha ilk gün tarafları masaya oturturdu.

Ortadoğu'da yaşanan her huzursuzluk, Türkiye'ye yansımakta ve devamında sınırlarımızı ve milletimizi huzursuz etmektedir. Bu neden bile orada yaşananlara müdahale etmek için geçerli bir nedendir. Suriye'de yaşananlara zamanında müdahale edilseydi ve terörist gruplar tarafından istila edilmesine göz yummasaydık, bugün bölgenin en çok sözü geçen ülkesi olacaktık ve bu kadar Suriyeli, ülkemizde yaşamaya başlamayacaktı. 1500 km uzaktaki Rusya, bu rolü üstlendi ve bölgenin en büyüğü benim demiş oldu.

Sonuç olarak; üzülerek yazıyorum ama düzene ses çıkaramayan ve zamanında müdahale edemeyen, yarın aynı durumu yaşamaya mahkûmdur. Ufacık bir ülke olan İsrail'e, haddinin bildirilmesi elzemdir. "JOE BAYDIN AMA" denmeli ve derhal olaylar durdurulmazsa, en ağır şekilde müdahil olunacağı beyan edilmelidir. Yardım gemilerini gönderip, insanlarımız öldürüldükten sonra "bizimle ilgisi yok" diyerek de değil! Tehditkâr, dik ve onurlu bir şekilde. Aksi halde, kimse "DÜNYA LİDERİ" diye sokakta gezmesin!