İYİ Parti'de başkanlık divanı için bir ismin üstü çizildi: İstifa edenler geri dönecek mi? İYİ Parti'de başkanlık divanı için bir ismin üstü çizildi: İstifa edenler geri dönecek mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın göreve başlamasıyla birlikte Keçiören Belediye binasına TC ünvanı eklendi.

Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan, devir teslim töreniyle görevine başladı. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri, milletvekilleri, diğer belediye başkanları ve yoğun bir vatandaş katılımı eşlik etti.

Mazbatasını alarak kutsal göreve resmen başlayan Özarslan, görevine başlamadan önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın uyguladığı politikayı takip ederek Keçiören Belediyesi'nin TC ünvanını da ekledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle, "Kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyeti'nin" kudretinin yeniden Keçiören Belediyesi'nin üzerinde yükseldiği vurgulandı.

Başkan Mesut Özarslan, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşerilere şükranlarını iletti. Göreve başlayan Başkan Özarslan'ın, Keçiören için  bundan sonraki yapacağı çalışmalar merakla bekleniyor.

Ekran Görüntüsü 2024 04 04 231029

Editör: Habererk Com