7 Haziran ve MHP‏

7 Haziran seçimleri ve MHP !.

Türkiye tarihinin belkide en önemli seçimine girecek...
Türkiye'nin yeni kurtuluş savaşını kazanabilmesi için , çok önemli bir seçim sürecine gireceğiz.

Yapılacak bu genel seçimler Türkiye'nin gelecegini tayin edecektir,bu seçimlerde kimsenin nefis yapmasına lüzum olmadıgı gibi ,hiç bir ülkücüde bencil davranarak ülkücü hareketin önünü tıkamamalıdır.

Şehirlerde köylerde ama heryerde MHP mutlaka tabanını dinleyerek , aday tesbiti yapmalıdır.

Olmazsa olmaz adaylar mutlaka ülkücü olmalıdır , bu adam çok seviliyor sülalesi geniş çok seçmen kitlesi varmış, bu sözlerden bir defa vazgeçmeliyiz,dünyanın en büyük sülalesi Ülkücülerdir.

Ülkücüler babasının oğlu başka bir partiden aday oluyor ve kardeşinden oy alamıyorsa, ülkücüleri temsil eden kim olursa olsun ona oy veriyorsa , bunun ne manaya geldigini herkesin dikkate alması gerekmektedir.

Milliyetçi hareket partisi başarmak iktidar olmak istiyorsa , kendi çocuklarını aday yapmalıdır, ülkücü hareketin heyecanını ve şevkini ayağa kaldırmak gerekiyor.

Ülkücüleri mahçup etmeyecek bilgi ve donanıma sahip , binlerce ülkücünün bu görevlere hazır olduğunun farkına varmak gerekiyor .

Ülkücülerin önüne sandığı koyalım , ülkücü vicdan ve terazi inanın yanlış yapmaz, yanlış yapmak isteyenlerinde önünde set olurlar.

MHP kesinlikle her ilde mahalle temsilcisi dahil , seçicilikte görev almalı ve işaret ettigi insanlar içinde , seçimlerde sonuna kadar arkasında durmasına sebep olmalıdır.

Milliyetçi hareket partisi güvenlik politikaları yanında , ekonomik politikalarınıda bu seçimde ön plana çıkartmalıdır.

Türkiye'de iş çevreleri genel manada , MHP 'nin ekonomi ile ilgili bakışını anlamak istiyor , AKP 'ye oy vermeye mecbur bırakan sebeplerin başında , MHP 'nin ekonomik planının anlaşılmaz bir halde olmasıdır .

MHP gerçekten , AKP nin tek alternatifidir, MHP önümüzdeki seçimlere iyi hazırlanıp , milletimizin önüne çıkarsa, MHP 'nin ummadığı oyu alacağına inanıyorum.

Yeterki MHP halkın sorunlarına cevap verecek söylem ve eylemlerini göstersin.

Ülkücülerin olmazsa olmazı MHP 'dir...
ülkücüler MHP 'ye oy versin, MHP % 20 oyun altına asla düşmez.

Allah'a emanet olunuz

HABİB YALÇIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi