Hedef Türk Milleti‏

Dünya Türklüğü garip , Türklük hedef oldu !.

Türklük dünyada hedef oldu , bizimkiler IŞİD 'a , Barzani'yi resmileştirmeye çalışıyorlar.

Doğu Türkistan'da bu Ramazan'da oruç yasaklandı , Doğu Türkistan'da teravih yasaklandı ,Doğu Türkistan'da zulüm artıyor ,malesef stratejik derinliği olan çok bilmiş Türk dışişleri sırıtıyor.

Suriye'de Türkmenleri bitirdiler , Türkmenin kaderini PYD teröristlerine bıraktılar ,Türkiye'nin sınır komşu olarak Türkmeni değil , PYD teröristlerini yaptılar , dışişleri Bakanı Davutoğlu utanmadan sırıtıyor.

Irak'ta Türkmenelini Barzani'ye terk ettiler , üç milyon Türkmen 'in kaderini bir avuç çapulcuya terkettiler , peşmergeye verdikleri kadar , Türkmene önem vermiyorlar , Ahmet efendi güya bir iş yaptığını zannediyor , utanmadan sırıtıyor.

Evet !.
Allah komünizm altında yıllarca bıraktığı Türk dünyasına , Sovyetler zamanında bile bu kadar zulüm görmemişti .

Türk milletine zulüm edenler müslümanlardır, Gazze'ye ağıt yakanlar malesef Türk'e üzülmüyorlar, akıllarına bile gelmemektedir.

Ben asla ama asla Gazze'ye yardım etmeyeceğim , hangi Müslüman ülkenin aklına Türkmenler veya Doğu Türkistanlı gelmektedir.

Türk'e yapılan zulmü , zulüm görmeyen müslümanlar, adam olana kadar hiç bir Türkü Gazze'ye yardım etmemeye davet ediyorum.

Kimse kusura bakmasın önce can sonra Canan, benim canım Türkmen 'dir, Doğu Türkistanlı'dır ve ben önce canıma yardım edeceğim , artar ise cananım aklıma gelecektir, çünkü cananlarımın aklına ne zaman Türkmen gelirse, bende o zaman cananlarıma yardım edeceğim.

Allah aşkına Kırım'da Türk varlığının kaderini Putin'e teslim ettiler , Mustafa Cemiloğlu 'na Kırım'a giriş yasağı koydular , bu yasaklar ne zaman hasıl oldu ?

AKP hükumeti zamanında ,Gazze için bağırıp çağıranların aklına malesef ? Kırım Türklüğü gelmedi bile ?

Tayyip Erdoğan 'da asla benim canım değil, cananım olmasıda şüphelidir, çünkü yalanları ile Türk milletini kandıran asla benimle aynı nefesi almayan, benim milletimin asli unsurları gibi düşünmeyen asla benden olamaz.

Türkmeneli ' nin kaderine terkedilmesi , Doğu Türkistan'ın değil kaderine kızıl Çin 'e terkedilmesini ibretle seyrediyoruz.

Biz Gazze'de olanları görüyoruzda , Müslüman ülkeler Türkmenelinde ve Doğu Türkistan'da olanları görmüyormu, onların gözleri körmü yoksa oralarda medya televizyonumu yok, var fakat onların umurunda asla Türk dünyası yoktur.

Türkiye'de hükumetin Türklük diye bir problemi yok, Türkiye'yi yönetenler malesef ? Milliyetçiliği ayaklarının altına aldığı için güya ümmetcilik yapıyorlar, onlar farkında bile değil ümmetçilikten önce milliyetçilik gelmektedir , milliyetçilik yapamayanlar asla ümmetcilik yapamazlar.

Bu ihanetçilere göre soydaşına sahip çıkmak ırkçılık , ümmetine sahip çıkmak farzdır, bunların bilmediği milletini mutlu edemeyenler ümmeti nasıl mutlu etsin.

Bizi ibretle seyreden Ermeniler'de fırsattan istifade ederek, Azeri askerlerini öldürmeye başladılar.

Allah Türk milletinin yardımcısı olsun


HABİB YALÇIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi