MHP İstanbul 'un Bir Milyon Üye Hedefi‏

İhraç etmeyi bırakalım , kucaklaşarak safları sıklaştıralım.

Mehmet Bülent Karataş'ın il genelinde yapmış olduğu yoğun faliyetlerinde , yaklaşık ilçelerde yaptıgı sohbet ve teşkilat toplantılarının birçoğuna katıldım , ilbaşkanımız ve yönetim kurulunun dolu dolu geçen bu toplantılarda , üye kampanyasında ne kadar samimi olduklarını , yaptıkları toplantı ve istişarelerde göstermektedir.

MHP İstanbul inanıyorum , Türkiye genelinde hareketin genelini ayağa kaldıracak , harekete bir ivme kazandıracaktır.

MHP 2002 seçiminden bugüne ihraç etmekle uğraşmaktadır.

İstanbul il Başkanımız Mehmet Bülent Karataş güzel bir faliyet başlattı bir milyon üye kampanyası , gördüğüm kadar bütün ülkücüler bu konuda destek vermektedir.

Evet ne güzel !.
İstanbul MHP hedefini ortaya koyuyor ve hedefinin bir milyon üye olduğunu söylüyor, hedefe insan kazanmayı koyuyor , biz 2002 'den bugüne devamlı ihraç etmek ile uğraştık , bir kendine güvenen il Başkanı, insan kazanmak ve harekete ivme getirmek istiyor.

Türkiye'nin bu gidişinden kaygı duyan , kendisini bu konuda sorumlu hissedenlerin, üye kampanyasına katılması gerekmektedir.

Hangi ilde olursa olsun , bu kampanyaları genişletmek ulaşılmadık ülkücü bırakmamak gerekiyor , bu kampanyalarda sen dün şunu yaptın bugün şöyle oldu demeden yürümek gereklidir.

2015 seçimi Türkiye'nin kader seçimidir , bu önemli seçime iyi hazırlanmak gereklidir, bu seçimde herkesimi mutlaka kucaklamalıyız.

Geçmişte ilbaşkanlığı yapmış insanları ihraç ettik , neden birkaç kişinin nefsi olsun diyerek , bugün ne durumdayız Türkiye ne durumda ? Türkiye dünden daha kötü , milli birliği tehlikede ülkemizin üniter yapısı sorgulanıyor ve 2015 seçiminde bu AKP tekrar iktidar olursa , Türkiye'yi bekleyen tehlikeleri duymak ve görmek bile istemiyoruz.

Ülkücüler mutlaka kucaklaşmalıdır , ülkücü harekete ihanet etmeyen kim olursa olsun , tekrar saflarımıza alınmalıdır , ülkemizin buna şiddetle ihtiyacı vardır.

Yeni başbakan 'in çocukluğunda ülkücü olduğu saçmalıklarını dillendirerek, ülkücüleri her seçimde olduğu gibi sahiplenmek isteyenlerin oyununa gelmeden , bütün ülkücüleri harekete kazandıralım.

Biz kavga için değil , sevgi için geldik diyen bir hareketin , önce kendi insanına sevgi göstererek kucaklaması gerekmektedir,kimse kusura bakmasın kendi insanını kucaklayamayanlar , Türkiye'yi asla kucaklayamaz.

MHP üye yapmadığı insanları sandık görevliside yıllardır yapamamaktadır, bu malesef ? Üye yapılmayan insanların değil , üye yapmayan zihniyetin suçudur.

Üye yapmak sorumluluk vermektir, üye yapmak paylaşmak demektir , üye kampanyasına büyük bir katkı sağlamak ve saflarımızı sıklaştırmak gerekiyor , küçük olsun benim olsun'un MHP 'yi getirdiği nokta şekilde görüldüğü gibidir.

İstanbul'un nüfusu 15 milyon , üye sayısı hedefi 1 milyon asla hayal değildir.

İlbaşkanı Mehmet Bülent Karataş diyorki;
"Hedefimiz iktidarsa , mutlaka bir milyon üyeyi bulmamız gerekmektedir"
Gün yüzleşme değil , helalleşme kucaklaşma günüdür.

Allah yardımcıları olsun

HABİB YALÇIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi