M.H.P YAPMIŞ OLSA UNUTULMAZ

          M.H.P YAPMIŞ OLSA  UNUTULMAZ 

 

Ülkücülerin kahır ekserisi hafızası güçlü olmasına rağmen nedense  geçmişi çabuk unutuyor. Başkaları  yaptığı en ufak bir işi dahi ballandıra ballandıra anlatırken ÜLKÜCÜ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ kendilerini anlatmakda zorluk çekiyor.

 

Halbuki aradan çok zaman geçmemesine rağmen ne yazıkki bazılarını çabucak unuttuk. Mesela birileri yüce TÜRK milletinin duyguları ile oynayıp, milleti galeyana getirerek on binlerce insandan topladıkları kanları AMERİKA'ya gönderdi ve akibeti hala belli değil. O konuda zamanın M.H.P li sağlık bakanı o kadar çaba göstermesine rağmen ne yazıkki unutulup gitti. Öyleki gönderilen kanlar isim ve adresle gönderiliyor, ellerine geçen verilerle TÜRK MİLLETİNİN GEN HARİTASI çıkartılacak kadar kan hala nerde belli değil.

 

Diğer bir konuki o dönemde küçük çocuğu olupta sitrese girmeyen bir ailenin olduğunu sanmıyorum. Neydi bütün ailelerin pisikolojisini bozan olay, malüm  pis hayvanın ismi ile anılan hastalık. Güya ..... grıbi gerçekten ne oldu. Malüm sağlık bakanı günlerce reklamını yaptığı gibi o günlerde kadrolu tartışmacılar başta olmak üzere televizyonların sabah proğramına dahi çıkarttıkları yalaka takım.

 

Eğerki o günlerde M.H.P li eski bakan sayın Osman DURMUŞ bey televizyonlara çıkıp yok öyle bir hastalık, bunlar yalan söylüyor demese idi herkes gidip kuzu kuzu aşı olacaktı. Velhasılı gördükkü altından birilerini zengin etmek maksadı ile kullanılan aşı çıktı. Şimdi sormak gerekmezme o gün insanların moralini bozan ve ülkeyi milyon dolarlarca dolandırılmasına sebeb olanlar ne oldu. Yine ERZURUM vekil adayı.

 

ERZURUM deyince aklıma geldi. bir seçim döneminde devletin en tepe noktasındaki bir bürokrat, devletin bir bakanlığının çıkartmış olduğu dergide yazmıştı, ne demişti hatırlayan varmı? Adam yazıyor ERZURUM'a Tiren gelince bütün genç kızlar ARTİST olacağız diye İSTANBUL'a gider ve ARTİST olamazlar ama bir müddet sonra karınlarında bir çocukla geri dönerler. Peki bunun sonucu ne oldu. gayet açık. YÜZDE ALTMIŞ.

 

Diğer bir hastalık KUŞ GRIBİ Allah aşkına ne hastayı gören oldu nede o virüsü ama birileri yine bize kara propagandayla bu hastalığı yutturdu. Köylünün tavuğunu telef ettiler. Netice ne oldu yine kandırıldık, yine sonuç elde var sıfır. Ama bunları çabuk unuttuk hala sağlıkda atılımdan söz ederek oy devşirme çabasına girenlere çıkıp birisi bunları sormadığı  gibi, birde sağlıkda gelinen bu günkü duruma hiç bakan yok.

 

Atılım deyince sadece birilerinin kazandığı para ile ölçülen bir unsur galiba. Birileri çıkıp demiyor EMEKLİ nin sağlık hizmetinden faydalanırken cebinden para vermiyordu, maaşından kesinti yoktu. acaba bu gün hangi emekli hangi özel hastahaneye gidebiliyor. Özel hastahanelerin kapısında ayda iki kere geçecek emekli nerede ise yok gibi. Devlet hastahaneleri dersen orası bam başka. ECZANEYE  vereceğin para, maaşından kesilen cabası.

 

Asgari ücretliyi yazmaya bile gerek yok. Geçmiş zamana ait bir videoyu sık sık görüyoruz ve acaba o günkü iktidarlara ağza alınmayacak sözlerle hakaret edenler şimdilerde o simit çay hesabını görmezmi acaba. O kadar fazla unuttuklarımız, hangisini yazsak, hangisini saysak bitecek gibi değil. Ancak unutulmayan tek şeyimiz var sayın genel başkan DEVLET BAHÇELİ beyin ufacık bir hata veya kabahati.

 

 Bu konuda hafızamız çok diri ve canlı, asla unutmaz. Çünkü içe dönük siyaset en çok sevdiğimiz bir konu. Kendi arkadaşımızı, kendi partimizi ve kendi genel başkanımızı eleştiri ve tenkid ötesi sözler ile kırar dökeriz. Nedense başkasının SOKAKTA İÇTİĞİ ŞARABI görmeyiz. başkasının fuhşiyatı alenineyete döktüğünü hemence unuturuz. Devlet malı yağmadan başlada oralara girmeye bile gerek yok.

 

Fakat M.H.P üst yönetimi başta olmak üzere sayın genel başkan Devlet BAHÇELİ beyin evinde ayakta içtiği suyun dedi kodusunu yapmak ne yazık hoşumuza gidiyor. Bir konuyu çabuk unuttuk. Hani ALMAN devleti resmi olarak bizim ülkemizi, yani TÜRK devletini dinlemişti, AMERİKA resmen ve alenen bizlerde dinledik dediler. o gün birileri bunları Alman başbakanı ile görüşeceğini beyan etmişti, gerçekten ne oldu o görüşme sonucunu bilen duyan varmı.

 

İşin enterasan olan yanı geçen seçimlere giderken DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞINDAN sızdırılan konuşmalar. gerçekten ne oldu o soruşturmanın sonucundan hiç haberdar olan varmı? bu konu galiba unutulup gitti. O zaman insanın aklına gelen şudur, eğerki yanılıyorsam birisi bana doğrusunu söylesin. Acaba o ses kaydını birilerini suçlamak, kendilerine bir rant sağlamak için bilerekmi kayda alıpda yayınladılar.

 

Hala merakdayız gerek Amerika, gerekse Alman hükümeti acaba bizi neden dinlemiş. Bizi idare edenlerin bazı ortalığa saçılan ses kayıtları acaba o ülkeler tarafındanmı servis edildi. Demek oluyorki O ses kayıtlarında bir şeyler saklı. Baksana sayın genel başkan Devlet BAHÇELİ beye YÜZ MİLYARLAR değerinde MADDİ ve MANEVİ davalar açmışlardı?. Sonucu ne oldu bilen varmı? Evet sonucu davayı geri çektiler.

 

Acaba diyorum bu kadar para kazanma ihtimaliniz var iken, madem haklı idiniz ve dava açtınız. Acaba o davayı İRANLI ŞAKLABAN neden çektiki. İşte bunları bir başkası yaptığı için unutuluyor, sayın genel başkanın ufacık bir icraatında kendimizce eksik görürsek ver yansın ediyoruz. tabiki dışardanda hemence çanak tutanlar hazır beklerken. birde gittiği yerlerde bir türlü insan sıfatına konmayan, bbuna karşılık M.H.P üzerinden pirim yapmaya kalkan YAZISI ve TURASI silik, isminin önüne ve arkasına eski ÜLKÜCÜ sıfatı takan güruh.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fahrettin Kaya Arşivi