
Fahrettin Kaya
Sadir Durmaz ve HARUN ÖZTÜRK beylere
Belediye genel seçimi ve senato seçimi olmuş ise hepsinde bizzat aktip çalışan olarak diyorumki ALLLAH aşkına bazı olumsuzlukları kaşımak bizim partimizemi, bizim parti mensuplarınamı has acaba demeden kendimi alamıyorum. sayın SADİR bey sizin şahsınız ve eski ÜLKÜ ocakları başkanı kardeşimiz HARUN bey HABER ERK internet sitesini kuran, bu site marifeti ile karınca kararınca bir şeyler yapma gayreti güden bir kardeşimiz olan İSMAİL TÜRK beyefendiyi mahkemeye vermiş iseniz bu hiçde hoş olmayan bir davranıştır.
Ne yapmış İSMAİL bey kardeşimiz sizin giiiiiiiiiidip YOZGAT ilinde babanızın malınamı sahip çıkmış, sizin haysiyetinizi şerefinizimi rencide edecek sözlerle saldırmış. ne yapmış daha iyi nasıl olabilir, nasıl güzel yapabiliriz veya siyaset metodunuzu tenkid etmiş. bundan daha doğal ne var şu bir kaç gündür yazdıklarınada bakıyorum gerçekten bir yiğit ülkücüye yakışır tavır içerisinde görüyorum ve özzür başta olmak üzere sayın genel başkanımızdan yardım isteyecek kadar masumane bir hareketin içerisinde görmekteyim. her halde sizden veya HARUN ÖZTÜRK kardeşimizden korktuğu için bunları yapmıyor, sadece seçime girerken kimse biri birini kırmasın, gönüllerde kırgınlık olmasın ve belli bir moralle seçime girelim.
daha fazla kenetlenelimden başka bir düşüncesi olamaz. bu durumu şahsım bizzat genel başka kadar iletmek için elimden ne geliyor ise yapmayı düşünüyorum. ERCİYES zafer kurultayı esnasında TALAS ilçesinde görev yaparken eski sağlık bakanımız sayın OSMAN DURMUŞ beyefendi ile sayın ÖZCAN YENİÇERİ beyefendi bizim çadırımızı ziyaretleri esnasında onlarla bir şekilde tartışma ortamı doğdu ve şahsım orda şöyle bir söz sarf ettim ve daha sonra onların şahsında özür dilemiştim. hatta ÖZCAN bey benim iki elimden tutarak dışarı çıkartıp uzun sürede konuşma imkanımız olmuştur.
dediğim şu idi değerli arkadaşlarım veya büyüklerim şahsımın anlamadığı bir hadiseyi sizlerede sormak istiyorum. her nedense m.h.p ye başta üst düzey yöneticisi durumundakiler başta olmak üzere nerede ise sayın genel başkana bile saldırıldığında susan değerli yönetici kardeşlerimiz nedense ülkücünün ağzından çıkan ufacık bir tenkide tahammül göstermiyorlar.
o zamanda şahsımın aklına şu geliyor acaba bu partide herkese, her şeye, her duruma tahammül varda acaba ülkücüleremi tahammül edilmiyor. bu partidede ülkücüler dışında bir yapılanmamı var diye bir kaç yıl önce demiştim. işte ufacık bir tenkitten bir kardeşimizi dava etmek şu seçim sathı mahline girildiğinde elinize ne geçirecek. eğerki tazminat alalımda zengin olalım ise Allah aşkına söyleyin 61 yaşında bir insanım 1450 ile 1982 derece ssıcaklığın karşısında 31 yıl çalışıp şerefimle emekli oldum.
Allaha şükürler haysiyetimle ayakda durmayan bir şahıs olarak elime bir torba alayım para dileneyimde sizlere vereyim. biz diyoruzki bu seçim, bu dönem m.h.p açısından gerçekten şartlar uygun. millete bizden başka söz söyleyecek yok diye düşünürken, dışa dönme zamanı, insanlara bir şeyler anlatma zamanı diye düşünürken, nerede ise her ilde her ilçede bir olumsuzluğun tarafı olan parti yöneticisinide gördükçe bizler kahroluyoruz. Allah aşkına neden enerjimizi birleştiripte ortak akıl yerine bir birimizi kırmak için yarışıyoruz. başkaları sokakta şarap içiyor. başkaları fuhşiyatı aleniyete dökmüş, başkaları rüşveti, suistimali, devleti soymayı meşru hale getirmiş onları nedense görmezden gelirken, onlara sesimiz çıkmaz iken, durduk yere evinde ayakta su içmiş diye bir ülkücüyü adeta linç ediyoruz. bir ülkücüye adeta savaş açıyoruz. yeter Allah aşkına bu seçim sıcaklığı içerisinde gönüllerimi birleştirmek lazım gelirken hala bir birimize nasıl düşerizi tartışacaksak o partiyi kilitleyelim gidelim
fahrettin KAYA
MEVLANA MAHALLESİ TURGUT ÖZAL BULVARI AKASYA APARTMANI NO/1
2/8 TALAS/KAYSERİ
05052858797
Konuşma Sonu
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.