Sıra evlatlarda ?‏

Türkiye ne zaman karışırsa, belli mihraklar hemen ülkücüler nerede diye sorarlar.
Ülkücüler onların yastık altındaki tabancası ya!.
Bir nesil şanlı mücadeleler verdi, vatan dedi millet dedi bayrak dedi, gözü kapalı ölümlere gitti.
Bir nesil bir ülkenin bölünmez bütünlüğünü üstlendi...
Türkiye'nin birliği için mücadele etti...
Türkiye'yi Afganistan yaptırmadı ...
Türkiye'nin karanlığa gitmesini engelledi...
Gençlikleri feda oldu...
Destanlaşan ülkücü hareketin adını koydular.

Sokaklarda her olaylarda ülkücü arayanlar , şimdide o babaların evlatlarını sokağa dökmek istiyorlar.

Evlatlarına göz diktiler , babalarını heba ettiler,babalarına binbir kulp takarak iktidar etmeyenler, kendi rahatlıklarını bozmadan ölecek geleceğini istikbalini bitirecek yeni nesil arıyorlar.

Ne Türkiye nede ülkücü hareket fedakarlıklarda bulunan bu şanlı nesile ne kadar sahip çıktı ? bunlarda tabiki ayrıca sorgulanır.

Rahatını bozmayan asalaklar , kendileri için savaşacak elemanlar arıyorlar.

Onlar villalarda köşklerde rant hesabı yapacaklar.
Bir nesili bitirdiler ,cezaevlerinde çürüttüler...
İşsiz bıraktılar ...
Memleketlerinden sürgünlere gönderdiler ...
Geçim sıkıntısı ile nefes aldırmadılar...
Devlete memur bile yapmadılar ...
Memleket için ömrünü verenleri birde sabıkalı yaptılar...
O gün zalimce davrandıkları insanların çocuklarınıda sokaklarda onlar adına dövüşmelerini istiyorlar.
Ülkücü babaların evlatlarıda birer memleket sevdalısı , ülkeleri için canlarını seve seve verirler,bunların bir farkı hiç bir şeyi tesadüfe bırakmadan memleketi yönetmeye talipler.
Onlar Kürşad ...
Onlar Türkeş ...
Onlar Fatih ...
Onlar Yavuz ...
Onlar Atila ...
Bu nesil sonradan ülkücü olan değil , ülkücü doğan nesildir, bu nesiller Türkiye'nin geleceği olacaktırlar.
Ülkücü doğanlar ülkenin geleceği olduğu için , hepsi birer Alperen olduğu gibi , Hz.Eyüp gibi sabırlıdırlar.

Bu çocuklar ise inşallah Türkiye'yi yönetecekler, Tayyip'lerin Abdullah efendilerin hegomonyasından Türkiye'yi kurtaracaklar.

Yeni nesil dünkü mücadelenin evlatları asla savaşa değil , ülkeyi yönetmeye talip olduklarını dost düşman herkes bilmelidir.

Evlatların talihi inşallah babaları gibi olmayacaktır, babalarının açtığı çığırdan ülkücü hareketi Türkiye'de iktidar yapacaklar, kimsenin bağırtısına gürültüsüne bakmadan hedefe yürüyecekler.
Evet !.
Evlatlarımızı kurda kuşa yedirmemeliyiz...
Ülkücüler toplanma borazanı çaldığı zaman , meydandaki yerini alır kimse bundan şüphe duymasın.

Allah'a emanet olunuz

HABİB YALÇIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi