ABD, Batı ve İsrail ile Arabistan, ne yazık ki, Müslüman Türk gençlerini; alabildiğince kullanmış ve kullanmaya da devam etmekteler

Bunun için Türkiye’de tarikat ve cemaatler oluşturdular. Cumhuriyet kurulup Tekke ve Zaviyeler kapatılınca buna ilk itiraz İngilizlerden gelmiş.

Neden acaba? İngilizler Müslüman mı, İslam dostu mu?

Din kutsaldır. İslam ise daha da kutsaldır. Eleştirilmesine dahi tahammül edilemez.

Dinciler solu, sövgü sözcüğü olarak kullanmışlar. Solculuğu da İslam karşıtı olarak görmüşler. Her ikisi arasına sıkıştırılan asil halkım, Solun ve solculuğun, bir ekonomik ve sosyal sistem olduğunun bilincine varamamıştır. Keza Ülkü ve ülkücülüğü de aynı görmüşler.

Elbette solcular da, sütten çıkmış ak kaşık değillerdi. Ekonomik sistemi anlatacakları yerde Lenin’in, Mao’nun ekonomik ve sosyal sistemlerini savuna gelmişlerdi.

Sağ ya da sağcılık sözcüğü ise, inanç ve kendi değerlerine bağlılık olarak algılanmıştır.

Bir yönüyle muhafazakârlık olarak bilinmiştir.

Sular durulunca görüldü ki, kapitalist ekonomik sistemi savunduğunu bilmeden;taraf olma yanlışının içinde sürdürülen bir kör dövüşü yaşamışız.

Oysa, iletişimsizlik ve birbirimizi yeme/harcama yerine; her iki sisteminde bize uyan yönlerini alıp, bize göre sistem kursaydık daha kazançlı çıkmaz mıydık?

Bugün oradan, buradan ekonomik sistem arayanlar. En güzel sistemi Atatürk oluşturmuştur. Her iki sistemin de iyi yönlerini alarak kısa sürede sanayi ülkesi ligine sokmuştu Türkiye’yi.

Ne yazık ki, emperyalistler boş durmuyor.

Yine aynı oyunu oynamak ve aynı piyesi sahneye koymak istiyorlar.

İnsanımızı birbirine düşürmek, enerjimizi; bir birimize yemeyle harcatmak peşindeler.

Neymiş efendim; Fatiha bilmezlermiş. Neymiş efendim; benim başörtülü bacımmış. Neymiş efendim; illet- zillet, çamur-çukur ittifakı imiş.

Bunları bir kalem geçiniz efendim.

Siz emperyalistlerin oyununa gelerek ve koltuğunuzu sağlama almak için; bu asil milleti birbirine düşürmekten, birliğini bozmaktan, bir birine şaşı baktırmaktan vaz geçin. Böyle bir taktik, önce sizin koltuğunuzu sallar, sonra da milletin birliğini bozar.

Ne olur artık ön yargılarımızdan kurtulalım.

Saflarımızı sık tutalım ki, aramıza şeytan dâhil emperyalistlerin sinsi ve hain taktikleri/planları girmesin.

Yıllar önce yaşanan olayları; İlahiyatçı Hayri KIRBAŞOĞLU: “ Solcular haklıymış. İslamcılar Amerika’nın projesi dâhilinde kullanıldı. O zaman solcular: Sizin KABENİZ 6. Filo diyorlardı. Biz de kızıyorduk onlara o zaman. Sonradan anladık yanıldığımızı.” Diyerek acı yanılgıya vurgu yapmakta.

Ne olur, bugün aynı hataya düşmeyelim. Ülkeyi, İslam’ın aydınlanması (!) adına (Enam:159, Rum:32 ayetlere rağmen) cemaat ve tarikatlara yol vermeyelim.

Müslüman Türk gençlerini emperyalistlerin taşeronu yapmayalım.

İsrail gizli servisi Mossad: “Ortadoğu’daki 72 İslami dernek, tarikat ve cemaati biz kurduk” demekte.

Gidişat kötü! Yazık çok yazık!

Eyyyy! Yükselen yeni nesil, oyunu görün ve bozun. Birbirinizi sevin, ülkeniz ve geleceğiniz adına ayrışmayın, kenetlenin ki, düşmanlarınız ürksün!..