Soma’nın yeni Belediye Başkanı olarak seçilen CHP üyesi Sercan Okur, görevine başlamak üzere mazbatasını aldı. Göreve başlar başlamaz, Okur makam odasının kapısını çıkartarak dikkat çekti.

31 Mart’taki yerel seçimlerde Soma Belediye Başkanlığı’na seçilen Sercan Okur, mazbatasını alarak resmi işlemleri tamamladı. Mazbatasını aldıktan sonra Soma halkıyla buluşan Okur, seçim zaferini vatandaşlarla birlikte ‘erik dalı’ eşliğinde kutlama fırsatı buldu.

Belediye devir teslim töreninde görevi devralan Okur, törende konuşan eski AKP’li Belediye Başkanı Ali Tulup’a teşekkür etti. Tulup, “2019 seçimlerinden bu yana Soma Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüm. Milli Eğitim’den gelen talepleri hiçbir zaman reddetmedim ve gençlik merkezimizle gençlere verdiğimiz önemi göstermek istedim. Belediyemizin borcu yok ve kasada para bulunmaktadır,” dedi.

Yeni Başkan Okur ise, “Ali Tulup’a bugüne kadar yaptığı hizmetler için minnettarım. Seçim sürecinde kin ve nefret yerine sevgi, saygı ve centilmenlik hakimdi. Bu yüzden tüm adaylara ve siyasi parti yöneticilerine teşekkür ederim. Artık parti rozetimi çıkarıyor ve tüm Somalıların belediye başkanı olacağımı taahhüt ediyorum. Particilik yapmadan, herkese eşit mesafede durarak, liyakate dayalı bir yönetim sergileyeceğim,” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Özgür Özel görüşmesi sonrasında CHP'li Gazeteci A Haberciler gibi konuştu Erdoğan Özgür Özel görüşmesi sonrasında CHP'li Gazeteci A Haberciler gibi konuştu

Son olarak makam odasına geçen Okur, “Değerli Somalılar, şarjlı matkaplarınızı hazırlayın,” diyerek makam odasının kapısını kendisi söktü.

Kaynak: Haber Merkezi