Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesi'nin borçlarını paylaştı Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesi'nin borçlarını paylaştı

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde İyi Parti'nin Sivas Belediye Başkan adayı olan Mehmet Ceylan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sivas'a büyük bir sevgi beslediğini ifade eden Ceylan, "Sivas her geçen gün yavaşça ölüyor, arkadaşlar. Ben Sivas'a hizmet etmek istiyorum. Kadınların özgür, gençlerin iş bulabildiği bir Sivas hayal ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek asla hayal değil. 31 Mart'tan itibaren, yani geldiğimiz andan itibaren, bunların hepsinin ya yapıldığını ya da yapılma aşamasına geçildiğini göreceksiniz" dedi.

1999 yılında oylarını  17 binden  68  bine çıkararak  tarihte ilk defa Sivas'tan iki milletvekili çıkardıklarını hatırlatan Ceylan, adaylık sürecini değerlendirerek seçilmesi durumunda yapacağı vaatleri paylaştı. Ceylan, "Sivas'a hizmet etmek için ilk olarak Sivas'ı Büyükşehir yapacağız. Şu anda 636.000 olan nüfusumuzu 750.000'e çıkararak Sivas'ı Büyükşehir yapacağız. İkinci olarak, Sivas'ta su fiyatlarını %50 indiriyoruz, ekmek fiyatlarını %50 indiriyoruz, taşıma ücretlerini %50 indiriyoruz" şeklinde konuştu.

Mehmet Ceylan, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir dönem milletvekilliği de yapmış bir isim olarak, 21 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin neden bu tür çözüm önerilerini ortaya koymadığını sorgulayarak, "Neden hep Sivas küçük kalsın isteniyor? 80.000 kişiye iş bulacağım, sadece o insanların önünü açın, yeter. İş bulmak çok kolay. Sivas'ın sanayileşmesine ve kalkınmasına katkıda bulunacağız" diye ekledi.

Editör: Habererk Com