Melih Gökçek'in CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ı çıkması ve orada FETÖ ile ilgili itiraflarda bulunmasıyla ilgili çok çarpıcı bir yazı kaleme alan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Gökçek ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

Gökçek'in Erdoğan'dan "yargılanmama garantisi" aldığını ifade eden Demirağ, "Bana göre, vesayet altından kurtulduğunda bağımsız mahkemelerde 'itirafçı statüsü kazanarak hapisten kurtulma planının küçük parçasıdır" dedi.

HAPİSTEN KURTULMA PLANI

Demirağ "AKP'nin de gidici olduğunu gören Gökçek, geçtiğimiz hafta CNN'de Ahmet Hakan'a, Genel Sekreteri dahil çok sayıda FETÖ'cü ile çalıştığını açıklaması, bana göre, vesayet altından kurtulduğunda bağımsız mahkemelerde "itirafçı" statüsü kazanarak hapisten kurtulma planının küçük parçasıdır." değerlendirmesini yaptı.

ERDOĞAN'DAN SÖZ ALDI

Demirağ'ın, Gökçek ile ilgili iddialarından en çarpıcı olanı ise Erdoğan'dan "Kendisi ve ailesinin yargılanmama garantisi" aldığı oldu. Demirağ'a göre Gökçek'in Türkiye'yi terk etmeme sebebi de Erdoğan'dan aldığı yargılanmama garantisi. DP saflarından AKP saflarına katılan Gökçek'ten Erdoğan'ın da hoşnutsuz olduğunu ancak Erdoğan'ın İBB dönemindeki davalarını yüksek yargıda çözdüğü için vefa borcu olduğunu ifade eden Demirağ, "Melih Gökçek'in ruhsatı olmadığı halde otel işletmelerine göz yumuşlarını da önümüzdeki yazıya bırakalım." diyerek yazısını noktaladı.

Editör: TE Bilişim