Doğu Perinçek AKP ve CHP'nin görüşmelerini övdü! Doğu Perinçek AKP ve CHP'nin görüşmelerini övdü!

Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. HÜDAPAR liderine yanıt verdi.

“Biz diyoruz ki; önümüzdeki seçimler bir milat olsun. 31 Mart’ta, Yüksek Seçim Kurulu, milletimizin önüne, terörle iltisaklı adayları çıkartmasın! Seçimlerden sonra yaptığınız, “derinlikli” soruşturmaları, bu sefer, seçimlerden önce yapın!

Eğer rahatsızlığınızda ciddiyseniz; kürsülerden hamasi nutuklar atıp, şikâyet etmek yerine; devleti yönetmenin gereğini yapın. Biz varız. Buyurun hodri meydan!

Gazi Meclisimizin kürsüsünden; Bir yandan terör propagandası yapılırken; diğer yandan da, eyalet sistemi, özerlik ve federasyon nidaları atılıyor. Ama ne hikmetse;

Bu iki hadsizliğe de; Aynı güçle itiraz eden; Aynı güçle had bildiren; Aynı güçle karşı çıkan; tek siyasi parti, İYİ Parti! Bizim dışımızda kimseden, tık yok…

Gerçekten ibretlik…”

Zekeriya Yapıcıoğlu, "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir diyoruz. Tamam mı? Siz eğer, lütfen... Eğer siz okuduğunuzu anlamıyorsanız o zaman buralarda oturmayın. Eğer siz okuduğunuzu anlıyor, bile bile çarpıtıyorsanız diyecek sözüm yok, kendinize yakışanı yapıyorsunuz" demişti.

Editör: Habererk Haber Merkezi